A ajuns la spital pentru a doua oara, injunghiat de sotie: "El munceste, ea sta degeaba". Ce a suparat-o pe femeia din Iasi

Dată publicare: 26-05-2016 16:56
Dată actualizare: 29-05-2016 00:45


Lectie dura pentru un barbat din comuna Barnova, judetul Iasi, care si-a infuriat peste masura sotia, pentru ca a venit baut acasa. Femeia l-a certat, dupa care l-a injunghiat intr-o fesa si in coapsa.

Omul a ajuns la spital, unde a povestit ca este pentru a doua oara cand este agresat de nevasta. N-a facut insa pana acum nicio plangere.

Barbatul are 58 de ani, iar miercuri noapte a ajuns pentru a doua oara in sala de operatie din cauza sotiei. Inainte de interventie, le-a spus medicilor ca nevasta l-a pedepsit pentru ca a pus gura pe alcool la un praznic din sat.

Diana Cimpoesu, sef UPU "Sf. Spiridon": "A fost diagnosticat in urgenta cu mai multe plagi interesand regiunea fesiera si regiunea coapsei drepte, plagi care au produs o sangerare extrem de importanta. Agresiunea s-a produs, din declaratiile lui, de catre sotie. Pacientul este inregistrat in evidentele noastre cu o alta plaga injunghiata, tot produsa prin agresiune in context familial."

Din cauza hemoragiei, victima a fost operata de urgenta. Acum este in stare stabila. Vecinii si rudele stiu bine scandalurile repetate dintre cei doi soti.

"Nu pot interveni cu nimic. Daca acea femeie face ce face... El e muncitor", spune cumnatul barbatului.

"Probabil nu se inteleg in casa, asta am inteles. El munceste singur, ea sta degeaba. Nu poate munci, pentru ca e si bolnava. Lui tot ii este mila, si-a facut mila totdeauna de dansa, dar ea il injura tot timpul", povesteste un vecin.

Daca barbatul nu va face o plangere oficiala, nevasta temperamentala nu va fi anchetata.


VIDEO PROTVPLUS.RO