9 suspecti retinuti in cazul unei crime comise in Buzau. Noile descoperiri facute de anchetatori


Ultimul update: Duminica 28 Septembrie 2014 07:09
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014 13:04
Categorie: Stiri actuale

La o luna dupa ce s-a comis o crima oribila in Buzau, anchetatorii si-au dat seama ca au de-a face cu un caz complex si au facut noi retineri.

La sfarsitul lui august, un tanar de 34 de ani a fost ucis
pentru ca a refuzat sa plateasca taxa de protectie unor rude langa locuinta carora isi cumparase un teren. Daca intital politistii au retinut doar un suspect, ancheta a scos la iveala ca la omor ar fi participat, de fapt, mai multe persoane.

Anchetatorii au perchezitionat cinci locuinte din Buzau, unde aveau informatii ca locuiesc persoanele implicate in crima de luna trecuta. Au gasit acolo mai multe arme albe, iar 9 indivizi au fost dusi la audieri.

Anchetatorii vor sa afle cel rol a jucat fiecare dintre ei in moartea tanarului de 34 de ani. El a fost atacat in miezul zilei de mai multe persoane care au dat buzna peste el in curte si l-au lovit cu bate, cutite si sabii.

Grav ranit, barbatul a fost dus atunci la spitalul din Buzau, dar a murit pe masa de operatie. Intial, politistii l-au arestat preventiv pentru omor pe un tanar de 22 de ani, var cu victima. Ulterior, el le-a povestit anchetatorilor ca nu a comis singur crima.

La perchezitiile de acum au partipat 40 de politisti. 9 persoane banuite ca ar fi participat la atacul de luna trecuta au fost dusi la audieri.

Pe 23 august, tanarul de 34 de ani a fost batut de mai multi indivizi pentru ca ar fi cumparat un teren langa locuintele lor fara sa le ceara acordul si ar fi refuzat ulterior sa plateasca o taxa de protectie.

Tanarul a fost taiat cu o sabie, spun anchetatorii, si cu toate ca a incercat sa fuga de atacatori, a fost prins din urma si lovit de mai multe ori. Transportat in stare grava la spitalul din Buzau, a murit in fata medicilor.

Adriana Bratosin, purtator de cuvant Spitalul Judetean Buzau:
"S-a prezentat in stare grava, in soc hemoragic prin multiple plagi injunghiate cu o evolutie nefavorabila, in cele din urma a decedat in sala de operatie."

Cei noua suspecti vor fi audiati la parchetul din Buzau si risca sa fie acuzati de complicitate la omor.

Tags: anchete, crima,

Macel intr-o casa din centrul Clujului. Un barbat si-a macelarit iubita si pe noul prieten al acesteia
VIDEO PROTVPLUS.RO