8 persoane sustin ca li s-au FURAT banii din casetele de valori ale BCR Pitesti. Cine sunt suspectii

Ultima actualizare: 01-11-2013 06:50

Numarul reclamatiilor de furturi din casetele de valori de la BCR Pitesti a ajuns la 8. In aceasta dimineata, inca 4 clienti au anuntat ca nu mai au nimic in seifurile in care isi stiau banii in siguranta.

Surse apropiate anchetei sustin ca exista doi suspecti, care aveau si ei casete inchiriate la aceeasi banca.

Este urias prejudiciul reclamat de cei patru clienti care astazi au descoperit ca le-au fost golite casetele de valori. Doi dintre ei sustin ca aveau pusi la pastrare 270.000 de euro. Nu le-a mai ramas nimic, reclama.

Desi furtul capata proportii uriase, anchetatorii nu fac nicio declaratie. Surse apropiate sustin insa ce exista doau persoane care apar foarte des in inregistrarile de la banca. Este vorba de doi barbati, unul roman iar un altul tot roman la origine dar cu cetatenie si nume spaniol. In luna iunie, acestia si-ar fi inchiriat fiecare cate o casta de valori in BCR Pitesti.

Apoi, declara sursele, au mers aproape zilnic sa-si verifice casetele. Faptul ca isi facusera un obicei din a vizita banca nu le-a dat de gandit functionarilor. Asta cu toate ca, sustin sursele, aveau intotdeauna la ei o geanta de mari dimensiuni.

Semnalmentele cetateanului spaniol care pare a fi implicat in poveste se regasesc si in ancheta de la Ploiesti unde au fost jefuite alte doua cutii de valori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO