Tânăr din Buzău, prins în flagrant oferind un colet cu 8 kg de canabis unui partener

04-10-2019 16:40

Percheziții și rețineri într-un dosar de trafic de droguri deschis de Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Buzău.

Anchetatorii l-au prins în flagrant pe un tânăr de 23 de ani care i-ar fi oferit un colet cu 8 kilograme de canabis unui partener de afaceri în vârstă de 21 de ani. Polițiștii ii urmăreau pe cei doi încă din luna martie, când au aflat că aduc droguri din străinătate, prin intermediul firmelor de curierat internațional. 

Anchetatorii urmăreau din primăvară un grup de 10 tineri pe care îi suspectau că aduc în România droguri, pentru consum propriu și vânzare.

Mergând pe fir, polițiștii au aflat că doi dintre ei, în vârstă de 21 și 25 de ani, aveau legături într-o țară europeană de unde, periodic, primeau colete care conțineau droguri de risc.

Au fost făcute 12 percheziții la adrese frecventate de membrii grupării din Buzău și București, iar anchetatorii au găsit nu mai puțin de 20 de kilograme de droguri. Zece suspecți sunt audiați, și, totodată, din casele lor au fost ridicate două arme cu aer comprimat.

În final, patru persoane au fost reținute, iar alte patru se află sub control judiciar.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO