19 migranți au fost prinși de poliția de frontieră din Bihor la granița cu Ungaria


Ultimul update: Miercuri 15 Ianuarie 2020 11:08
Data publicarii: Miercuri 15 Ianuarie 2020 08:59
Categorie: Stiri actuale

19 migranţi, împărţiţi în trei grupuri distincte, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră bihoreni, în decurs de 24 de ore, încercând să treacă fraudulos în Ungaria.

Primii capturaţi au fost patru cetăţeni din Irak, care se aflau într-o maşină condusă de un român. Două ore mai târziu au fost identificate alte şapte persoane care se deplasau pe jos, spre Ungaria, iar alţi opt cetăţeni din Siria şi Irak au fost descoperiţi când încercau să ajungă în Ungaria, ajutaţi tot de un român.

Acum, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor. Un caz asemănător s-a petrecut şi în judeţul Timiş unde a fost prins un grup de 17 migranţi din Afganistan. Ei au fost observaţi de localnici cum coboară dintr-o dubă, iar oamenii au sunat poliţia locală din sat.

Anchetatorii i-au legitimat, iar migranţii le-au spus că voiau să ajungă în Italia la rude. Poliţiştii locali i-au predat mai departe agenţilor de la poliţia de frontieră, care i-au trimis într-un centru pentru refugiaţi.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33