1000 euro recompensa pentru cheile a 17 masini si 5 ATV-uri


Ultimul update: Miercuri 23 Mai 2012 18:48
Data publicarii: Marti 10 Mai 2011 14:53
Categorie: Stiri actuale
Masini

Atat ofera patronul unui parc auto din Baia Mare dupa ce un individ i-a furat o borseta in care erau cheile a 17 masini scoase la vinzare si cinci ATV-uri.

De altfel, furtul a fost inregistrat de camerele de supraveghere ale unui hotel din apropiere, fara ca hotul sa banuiasca ceva.

Ieri, in timp ce o echipa de muncitori efectua niste lucrari in parcul auto, un individ s-a strecurat in incinta. Pe imagini se vede cum barbatul, nebagat in seama, sustrage dintr-o dubita o borseta in care patronul parcului pusese cheile de la proprietarii care ii lasasera masinile spre vanzare.

Omul se teme acum ca individul ar putea sa se intoarca impreuna cu niste complici si sa le fure, asa ca pe de o parte a intarit paza, iar pe de alta parte s-a gandit ca recompensa de 1000 de Euro ar putea inmuia inima individului, sa se intoarca cu borseta cu chei.

Miscarile barbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere ale hotelului de langa parcul auto, care ii apartine aceluiasi proprietar.

Proprietarul parcului auto e disperat, mai ales ca schimbarea tuturor sistemelor de inchidere pentru masini si ATV-uri l-ar costa o avere.

Din imagini se vede ca suspectul este un tanar tuns scurt, de inaltime medie si constitutie atletica. Nu doar patronul parcului auto spera sa dea ochii cu el cat mai curand, ci si politistii, care studiaza acum cu atentie imaginile.

Sursa: Pro TV

Jaf la manastirea Sihastria Putnei. Hotii au furat bijuterii de 100.000 lei
Un roman a furat 200 kg de suruburi de pe un circuit spaniol de F1
VIDEO PROTVPLUS.RO