“Ma simteam ca o placinta si voiam marimea C la cupa de la sutien", motivatia uluitoare a unui jaf

Dată publicare: 05-01-2012 07:10
Dată actualizare: 04-11-2012 07:47


implant

O femeie din Germania risca sa stea dupa gratii 15 ani dupa ce a jefuit banca la care era angajata, pentru a obtine bani cu care sa-si plateasca implanturile pentru sani.

Mandy Lorenz, de 23 de ani, care era obsedata de bustul ei, nu avea niciodata suficienti bani pentru tratamentele cu care sa-l intretina si sa-l dezvolte. Ajunsa in aceasta situatie disperata, tanara a planuit un jaf la banca la care lucra, pentru a obtine banii cu care sa-si plateasca o operatie.

Pentru a-si duce la indeplinire planul, tanara a contactat trei barbati complici. A stabilit ca acestia sa intre in agentia Sparkasse din Arnsberg, unde lucra, la o ora la care in interior se mai afla inca o angajata. Cei trei banditi urmau sa o ameninte cu pistolul pe Mandy Lorenz, iar aceasta le-ar fi dat banii. 

Numai ca tanara a facut imensa greseala de a le trimite un sms celor trei barbati prin care ii anunta ca terenul era liber.
Ei au intrat in banca in urma mesajului, inarmati cu pistoale si cutite, si au plecat cu suma de 95.000 de euro.

In aceeasi zi, dupa ce le-a declarat politistilor cat de socata a fost de toata intamplarea, Mandy Lorenz a sunat la o clinica de chirurgie cosmetica si si-a facut programare.

Politistii au suspectat din capul locului ca era ceva in neregula cu aceasta tanara si au pus-o sub urmarire. N-a trecut prea mult si tanara i-a condus pe politisti la complicii ei.

In fata instantei, Mandy Lorenz a declarat: “Ma simteam ca o placinta si voiam marimea C la cupa de la sutien, nu A”.
Cei patru isi vor primi sentinta luna viitoare.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO