MASTERCHEF, sezonul 2. Au ramas 24 de concurenti. Care au fost probele eliminatorii surpriza

Masterchef

Putine sorturi au mai ramas de impartit, iar juratii sunt parca din ce in ce mai greu de induplecat. Martea aceasta la “MasterChef” se incheie preselectiile cu cei trei chefi, iar ultimii norocosi isi vor vedea visul cu ochii.

LIVE TEXT:

-

A doua proba eliminatorie este cea a cartofului. Din 48 de concurenti vor ramane 24. Concurentii trebuie sa fie creativi. Cele mai bune retete castiga.

"Sa nu va prind cu vreo tocanita, ca v-o pun in cap", i-a avertizat chef Catalin Scarlatescu.

Unii au incercat sa pregateasca cartofi cu ciocolata sau... capsuni.

Citește și
Masterchef
MASTERCHEF, sezonul 2, editia a treia. Vezi cele mai spectaculoase preparate realizate de concurenti
Confidentul lui Putin spune că Ungaria va lua Transilvania, dacă Trump câștigă alegerile în SUA

Nicoleta a inceut sa rada de una dintre concurente care, emotionata, a inceput sa planga atunci cand Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu au luat-o la intrebari. Cei trei jurati au pus-o sa se intoarca cu spatele.

"Am o criza de ras. Nu ma pot abtine", a spus Nicoleta.

"A dat dovada de nesimtire", au spus concurentii.

"Te rog sa mai planga una, sa nu fiu singura dobitoaca ce a plans", a spus mai tarziu concurenta care a inceput sa planga.

"Nu stiti sa improvizati nimic. (...) Sunteti atat de penibili incat nici nu mai pot sa ma enervez", le-a spus Sorin Bontea concurentilor.

"Ne-au pus la colt pe toti", a concluzionat o concurenta.

- dupa proba eliminatorie au ramas 48 de concurenti. Mai exista o proba pana in momentul in care bucataria Masterchef se va deschide.

-

Proba de aptitudini, eliminatorie: curatatul pestelui de solzi. La aceasta proba mai multi concurenti au avut nevoie de interventia medicului, dupa ce s-au taiat la degete. "A fost un carnagiu", a spus unul dintre concurenti care se chinuiau sa curete crapi. Una dintre concurente a mers la emisiune dupa o petrecere de cununie prelungita.

O alta a avut un atac de panica, dupa ce a trecut in etapa urmatoare. "Ma enervezi ca nu te pot da afara", i-a spus chef Sorin Bontea.

- Florin este pe jumatate chilian si are o firma de import-export. A gatit creveti cu porumb.

"E de vis supa aia", i-a spus Catalin Scarlatescu.

Trei de da. Florin a primit sortul.

-

Maria Sicrieriu are 24 de ani este studenta la jurnalism si are o spalatorie auto impreuna cu sotul ei. A preparat piept de pui cu sos dulce-spicy si un sos din reductie de sampanie cu chili. Catalin Scarlatescu a spus da pentru ca i-a placut sosul. Lui Sorin Bontea i-au placut si puiul, si sosul, si cartofii. Maria a trecut mai departe.

-

Primul concurent este Horia Alexandru. Are 39 de ani si isi are viata desenata pe trup. A gatit piept de pui si sos de cafea. Gateste cu ochii inchisi. Horia are o poveste de viata trista. Tatal sau, dependent de alcool, a murit in urma unui cancer. Barbatul se intretine singur de la varsta de 17 ani. Horia a primit halatul si merge mai departe.

______________________

Cu preparate delicioase, ultimii fericiti isi vor strange la piept sortul “MasterChef”, mandri ca au reusit sa treaca peste propriile emotii in intalnirea cu juratii.

Daca in prima parte a editiei de martea aceasta telespectatorii Pro Tv se vor delecta cu ultimele sorturi impartite la “MasterChef”, in cea de-a doua parte lupta se strange si mai mult, competitia devine si mai grea, iar emotiile dau in clocot de-a dreptul. Asta pentru ca toti concurentii care de-a lungul preselectiilor au obtinut sortul “MasterChef” intra in prima proba eliminatorie.

Obisnuiti de anul trecut cu banala ceapa, care a dat mari batati de cap celor ajunsi in aceasta etapa, concurentii din acest sezon vor avea parte de o mare surpriza: cei trei jurati vor schimba ingredientul vedeta al acestei probe. Cu sufletul la gura si chinuiti de suspans, concurentii detinatori de sorturi “MasterChef” vor fi de-a dreptul uluiti sa descopere ce le-au pus la cale juratii in aceasta etapa.

Despre ce ingredient este vorba si, mai ales, ce vor avea de facut concurentii pentru a depasi si aceasta proba, telespectatorii Pro Tv vor descoperi in editia de marti, de la 20.15. Cert este ca proba ii va lasa pe multi concurenti cu gura cascata, le va pune la grea incercare executia, precizia si acuratetea si… va aduce si mici accidentari pentru ca la aceasta proba aproape toti concurentii se vor taia!

Seara de marti va continua la Pro Tv cu a doua proba eliminatorie, ultimul obstacol in calea mult visatei bucatarii “MasterChef”. Asa se face ca cei 48 de concurenti care reusesc sa treaca testul primului ingredient-surpriza vor avea imediat parte de alta proba neasteptata. De data aceasta, ramasi in numar mult mai mic si presati de lupta care devine din ce in ce mai stransa, concurentii nu se vor sfii sa exclame: “E din ce in ce mai greu!!!” A doua proba eliminatorie ii va aduce pe cei 48 ramasi in concurs la acest moment in fata unui alt ingredient surpriza, care va trebui sa fie vedeta farfuriilor lor.

Juratii vor puncta inventivitatea, originalitatea si calitatea, astfel ca la sfarsitul acestei probe ii vor alege pe cei 24 de concurenti care au onoarea sa intre in bucataria “MatserChef”, visul oricarui bucatar amator, dar si in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Articol recomandat de sport.ro
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
Citește și...
Sorin Bontea si-a cucerit sotia cu trandafiri rosii si mancare chinezeasca
Sorin Bontea si-a cucerit sotia cu trandafiri rosii si mancare chinezeasca

Daca la “MasterChef” este dur si acid, in viata personala Sorin Bontea este un familist convins si un tip bland, dupa cum el insusi recunoaste.

MASTERCHEF, sezonul 2, editia a treia. Vezi cele mai spectaculoase preparate realizate de concurenti
MASTERCHEF, sezonul 2, editia a treia. Vezi cele mai spectaculoase preparate realizate de concurenti

Martea aceasta “MasterChef” ajunge la portia a treia, iar juratii continua sa imparta mult ravnitul sort care ii duce pe concurenti in etapa urmatoare.

MASTERCHEF, sezonul 2. Victor Nemes i-a impresionat pe sefi cu preparatul sau si povestea de viata
MASTERCHEF, sezonul 2. Victor Nemes i-a impresionat pe sefi cu preparatul sau si povestea de viata

Dupa un debut mai mult decat savuros, cea de-a doua editie "MasterChef" aduce la fel de mult spectacol culinar. Si de data aceasta cei 3 jurati chefi vor fi imbiati cu preparate care mai de care mai aratoase si povesti impresionante.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, audiat la Parchetul General
Dosarul Mineriadei. Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, audiat la Parchetul General

Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, este audiat de procurorii Parchetului General în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990.  

Europarlamentare 2024. Tot ce trebuie să ştii despre alegerile europene
Europarlamentare 2024. Tot ce trebuie să ştii despre alegerile europene

În perioada 6 - 9 iunie, peste 400 de milioane de alegători din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene vor vota un nou parlament pentru 5 ani, oferind cetăţenilor europeni o şansă de a decide asupra direcţiei viitoare a blocului comunitar.

Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital. Medic: ”Este o situaţie destul de severă”
Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital. Medic: ”Este o situaţie destul de severă”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic, avea septicemie, când s-a internat în unitatea medicală.