Mai multi agenti falsi au incercat un jaf ca in filme in Capitala. Politistii sunt in alerta


Ultimul update: Joi 15 Noiembrie 2012 06:44
Data publicarii: Luni 12 Noiembrie 2012 13:08
Categorie: Stiri actuale

Politistii bucuresteni sunt in alerta dupa ce mai multi indivizi costumati in agenti au incercat sa talhareasca 3 cetateni iranieni.

Incidentul a avut loc in zori, langa parcul IOR din Titan. Unul dintre infractori a fost prins, iar politistii incearca acum sa dea de urma complicilor sai, cel putin 3 la numar.

Victimele, trei frati, tocmai plecasera de acasa, cand un individ imbracat in uniforma de politist rutier le-a facut semn sa traga pe dreapta.

Masina in care se aflau victimele a fost oprita. In timp ce asa zisii politisti controlau seria de sasiu, alte doua autoturisme au venit si au blocat strada.

"Au coborat mai multe persoane care i-au atacat cu obiecte contondente, incercand sa le sustraga o geanta pe care o aveau asupra lor. Agresorii au avut asupra lor un pistol neletal, dar nu a fost folosit in eveniment" povesteste comisarul-sef Cristian Ionut Stan.

A urmat insa o incaierare, in mijlocul careia s-a nimerit si un angajat al politiei locale a municipiului Bucuresti, aflat in timpul liber.

Omul legii si-a dat seama repede ca lucrurile stateau tocmai invers, asa ca l-a imobilizat pe falsul politist pana la sosirea adevaratilor agenti. Restul agresorilor s-au facut insa nevazuti, si sunt cautati acum .

VIDEO PROTVPLUS.RO