In tara unde sotul e considerat stapan, o tanara si-a vazut barbatul arestat, dupa ce a violat-o

27-11-2012 19:11


In multe familii din Romania, sotul este considerat stapan absolut, iar cazurile in care o femeie umilita, batuta si batjocorita de barbatul ei isi cauta dreptatea in fata legii sunt extrem de rare.

La Sibiu insa, o tanara de 26 de ani, mama a trei copii, a reusit imposibilul. Sa il vada pe sotul ei arestat, pentru ca a violat-o. Culmea este ca in urma cu un an, omul a injunghiat-o in piept si era judecat inclusiv pentru tentativa de omor.

Familia din Talmaciu are trei copii mici, iar femeia este in concediu de maternitate si se ocupa de ei. Avea probleme tot mai mari cu sotul, care pierdea aproape toti banii la jocurile de noroc. La ultimul conflict, nevasta a crezut ca
nu mai scapa vie din mainile lui.

Victima spune ca a fost violata cu salbaticie si numai norocul a facut ca o vecina sa sune chiar atunci la usa. Ranita a apucat sa-i spuna in soapta ce se intampla, iar femeia a chemat politia.

Sunt putine cazurile in care un viol intre soti poate fi dovedit. De aceasta data, politistii au gasit probe destule. Nevasta a prins si ea curaj si a facut o plangere, desi in trecut cand s-a ales cu un plamin perforat, l-a iertat pe atacator.

Legea impotriva violentei in familie, promulgata in martie, se dovedeste utila pentru mii de femei terorizate de partenerii lor.

O femeie agresata de partener poate cere instantei un ordin de restrictie. Cei care incalca regula ajung in arest.

Tags: violuri, arest,

VIDEO PROTVPLUS.RO