Un baietel de 7 ani a supravietuit trei nopti gerului siberian multumita unui caine fara stapan

Dată publicare: 27-03-2013 17:11
Dată actualizare: 30-03-2013 06:56
Sursa: The Siberian Times


Raul Kutliakhmetov

Un baiat de 7 ani, din Siberia, a supravietuit in mod miraculos timp de trei nopti gerurilor crunte din regiunea natala, multumita unui caine – prietenul sau – care i-a tinut cald.

Potrivit The Siberian Times, Raul Kutliakhmetov, 7 ani, incerca sa salveze cainele fara stapan cazut intr-un put tehnologic adanc de 3 metri, moment in care a alunecat si el in interior.

Incapabili sa escaladeze zidul putului, fara ca plansetele lor sa fie auzite, baiatelul si cainele nu au avut nimic altceva de facut decat sa-si tina cald unul altuia in timpul noptilor siberiene geroase, pana cand au fost gasiti.

Raul, din satul Bashkiria, de la poalele Muntilor Urali, se indrepta de la scoala spre casa, cand a auzit un schelalait. “Venea dintr-o groapa neacoperita, de langa drum. M-am uitat in ea si l-am vazut pe cainele cu care ma mai joc eu”, a povestit copilul pentru The Siberian Times.

Am vrut sa salvez cainele si am cazut in interior. Am strigat, dar nu m-a auzit nimeni”, a spus baietelul.

Mama copilului a contactat autoritatile, iar politia a declansat cautari in care s-au implicat si 200 de voluntari. Raul a fost gasit dupa 72 de ore si era intr-o stare destul de buna, avand in vedere faptul ca in noptile in care temperaturile scadeau si sub minus 10 grade Celsius singura lui sursa de caldura a fost… cainele.

Sursa: The Siberian Times,


VIDEO PROTVPLUS.RO