Stefan Banica revine la MediaPro Music cu un album de Craciun!

Ultima actualizare: 06-07-2012 13:11
Stefan Banica Jr

De-a lungul unei cariere de peste doua decenii, cu 11 albume vandute in peste 500.000 de exemplare si numeroase roluri in filme si seriale, Stefan Banica este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania.

La sfarsitul acestui an, pe langa faimoasele sale concerte de Craciun, artistul pregateste o noua surpriza fanilor sai si tuturor celor care iubesc cantecele de iarna.

La noua ani de la editarea primei sale compilatii de Craciun, “Doar un Craciun cu tine”, Stefan Banica revine la casa de discuri MediaPro Music si planuieste sa lanseze impreuna cu aceasta un nou material discografic dedicat sarbatorilor de iarna.

Cel de-al doilea album de Craciun semnat Stefan Banica Jr va fi lansat pe piata la inceputul lunii noiembrie, va contine 10 cantece alese cu grija de artist, colinde si melodii ce surprind perfect atmosfera sarbatorilor.

Intr-o interpretare de exceptie, artistul ofera pe noul album melodii pline de caldura, special adunate pe acest material discografic pentru a-i face pe toti sa se bucure de Craciun.

Anul acesta seria de concerte “Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun” se va desfasura in zilele de 10 11, 12 si 13 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO