Janet Jackson se dadea cu capul de pereti pentru ca se credea urata

08-02-2011 11:29


Janet Jackson

Traumele din familia Jackson au inceput inca din adolescenta fratilor. Sora lui Michael, Janet, ura atat de tare felul cum arata, ca pur si simplu se lovea cu capul de pereti.

Singurele lucruri pe care le obtinea cu siguranta erau cucuiele!

La 44 de ani, Janet Jackson marturiseste ca era ingrozita de felul cum arata pe la 20 de ani, credea ca e foarte urata si se lupta din rasputeri sa se obisnuiasca inclusiv cu faptul ca va fi la fel de neatragatoare si cand va fi matura.

"Ma dadeam la propriu cu capul de pereti, pentru ca nu ma simteam sexy. Am suferit mult in viata. Chiar ma simteam neatragatoare. Inca mai am probleme cu asta. Nu ma mai dau cu capul de pereti, dar inca mai am momente urate. Probabil vor continua, dar macar acum ma descurc cu ele", spune Janet.

Cantareata da vina pentru o parte din cele intamplate si pe fratii ei, inclusiv Michael, care o strigau cu tot felul de apelative precum "purcica", "iapa" sau "vaca".

Ca si LaToya si Michael, Janet a negat mereu ca ar fi facut vreo operatie estetica, dar s-a scris de-a lungul timpului ca ar avea interventii la nas, obraji si chiar sani.
 

Sursa: Contactmusic.com

Tags: janet jackson,

VIDEO PROTVPLUS.RO