NOI IMAGINI SOCANTE! Baie de sange in Iran!


Ultimul update: Sambata 02 Iunie 2012 01:03
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Crimele si violentele, de o cruzime inspaimantatoare, par sa  nu se mai sfarseasca in Iran. Oamenii mor in fiecare zi, rapusi fara mila de rebelii, trasformati in masini de ucis.

In VIDEO-ul alaturat puteti vedea scene terifiante: doi studenti sfarsesc in chinuri groaznice, impuscati de membrii organizatiei paramilitare.

In ajutorul lor au venit alti protestatari, care au incercat sa ii salveze, insa pentru unul din tineri a fost prea tarziu: fusese impuscat in cap, iar hemoragia abundenta a facut ca salvarea lui sa fie imposibila.

Celuilalt, impuscat in zona genitala, i-a fost acordat primul ajutor, insa nu se mai stie nimic despre starea de sanatate a lui.

Va reamintim ca o alta tanara, Neda Agha-Soltan a fost impuscata in piept, in urma unui presupus schimb de focuri al militiilor basidji, grupari paramilitare apropiate ayatollahilor iranieni ultra religiosi.

Tanara, a carei moarte a fost filmata cu telefonul mobil, a devenit un simbol al miscarii de contestare a alegerilor prezidentiale. Aceasta a fost supranumita "Vocea Iranului" si "un simbol al protestatarilor pro-democratici in lupta cu regimul islamic".

Aici poti vedea in imagini cursul evenimentelor din Iran!

Iranul fierbe! Haos pe strazile din Teheran!
CUTREMURATOR! Haosul si teroarea din Iran, in imagini!
Autoritatile din Iran: alegerile, corecte. Dar tara e sfasiata de violente
FULLSCREEN
NOI IMAGINI SOCANTE! Baie de sange in Iran!
  • /

Sursa: Pro TV

Tags: violente, iran,

VIDEO PROTVPLUS.RO