Cheya Crew lanseaza albumul „Pace si Dragoste” exclusiv pe Apropo.ro


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 10:21
Data publicarii: Vineri 12 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Cheya Crew

Apropo.ro vine cu o noua provocare pentru pasionatii de hip hop: primul album al trupei Cheya Crew, „Pace si dragoste” este disponibil pe site si poate fi ascultat gratuit, exclusiv pe www.apropo.ro.

 

Utilizatorii care acceseaza http://cheyacrew.apropo.ro pot asculta, in premiera, incepand de vineri, 12 iunie, albumul de debut al trupei Cheya Crew.

La aceeasi adresa userii au la dispozitie si cel mai recent videoclip al baietilor, „Banii mei” precum si o galerie foto cu membrii trupei.

Vlad Jianu aka Makru, Ionus Volschi aka Feluu si Nicolae Grecu aka Drops, fost membru in trupa Morometii, sunt pe scena muzicala sub numele de Cheya Crew din aprilie 2002 si au traditie in uderground prin colaborari pe mai multe albume.

Baietii canta hip hop in stil personal, cu influente din alte genuri muzicale precum: reggae, dancehall si crunk.
Pace si Dragoste” este primul album lansat de Cheya Crew si contine 13 piese,baietii colaborand cu DJ Poison, Angels, Skizzo Skillz, Karakteristik si Scanteie.

Iubitorii muzicii hip hop sunt invitati pe www.apropo.ro sa accepte provocarea trupei si sa participe la un concurs prin care pot alege urmatoarea piesa la care se va face noul videoclip.

Castigatorul concursului va fi invitat alaturi de baieti la videochat-ul de pe Apropo.ro, unde Cheya Crew va interpreta melodii live de pe ultimul album.

Apropo.ro continua seria lansarilor muzicale exclusiv online. Albumul „Pace si Dragoste” al trupei Cheya Crew este al doilea album lansat exclusiv pe site, dupa cel al Danei Nalbaru, „Parfum” .

Sursa: Apropo.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO