Venus, planeta iubirii, intră în zodia Balanță. Urmează povești de iubire și rezolvări de conflicte pentru zodii

Venus in balanta
Shutterstock

Venus, planeta iubirii, traversează zodia Balanță între 8 noiembrie și 4 decembrie și va aduce armonie, înțelegere și compromisuri în relații.

Cu Venus în Balanță vom reuși să identificăm metode noi de a coopera, comunica și interacționa cu ceilalți.

Pentru că este planeta iubirii, plasată într-o zodie a relațiilor, Venus poate aduce impulsul de a începe relații noi sau povești de iubire, dar și rezolvarea unor tensiuni sau conflicte în relație sau în relațiile profesionale. Vom avea deschidere către ceilalți, suntem interesați de armonie și echilibru și vom fi mai atenți la nevoile și dorințele partenerului.

Venus este și planeta banilor și în tranzit prin zodia Balanță, negocierile pot aduce beneficii importante. Se pot reevalua anumite contracte și vom fi mai atenți la cum gestionăm resursele.

Ce aduce tranzitul lui Venus, micul benefic, prin Balanță pentru fiecare zodie:

Citește și
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

Berbec

Pentru nativii Berbec, Venus în tranzit prin Balanță aduce relații cu bune cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care interacționează în zona profesională. Nativii pot face compromisuri, sunt mai înțelegători și sunt dispuși să se ocupe mai mult de nevoile și dorințele partenerului.

Taur

Pentru nativii Taur, relațiile la locul de muncă se îmbunătățesc și vor îndeplini mult mai ușor sarcinile. Venus, guvernatoarea lor, în traseul ei prin zodia Balanță, ar putea să le aducă și partener celor singuri, cunoscut prin intermediul serviciului. Și dacă merg la o consultație sau o investigație medicală ar putea să cunoască persoane noi cu care să lege o prietenie mai apropiată.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Venus, planeta iubirii, tranzitează casa iubirii și aventurilor romantice și urmează o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, împăcărilor. Pentru cei care își doresc o evadare din cotidian, perioada este foarte bună pentru vacanțe și pentru reconectarea cu partenerul de cuplu.

Rac

Pentru nativii Rac, Venus vine cu razele sale benefice peste sectorul casei, familiei și relațiilor cu părinții. Nativii vor avea relații mai bune cu familia, își oferă ajutorul și au intenția de a începe o renovare sau o reamenajare a spațiului de locuit.

Leu

Pentru nativii Leu, intrarea lui Venus în zodia Balanță activează casa comunicării, învățării, informațiilor, negocierilor și deplasărilor. Urmează o perioadă în care Leii au realizări și succes în susținerea unor lucrări, proiecte, interviuri și negocieri. Cu micul benefic în casa comunicării vor știi să cucerească și să se facă plăcuți.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Venus în tranzit prin zodia Balanță aduce bani mai mulți în conturile acestora, fie că provin dintr-o mărire salarială, fie dintr-un bonus sau o altă activitate profesională. Totodată, se înmulțesc și cheltuielile, pentru că nativii vor avea impulsul de a-și face mici plăceri.

Balanță

Pentru nativii Balanță, Venus ajunge în casa personalității și vor beneficia de razele sale cel mai mult dintre toate zodiile. Planeta iubirii îi face plăcuți, au farmec, dispoziție de flirt și cuceriri și sunt buni negociatori. De asemenea, se pot îndrăgosti sau li se fac declarații.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Venus în Balanță vine să activeze casa frământărilor interioare, a trecutului și meditației. Este o perioadă bună pentru reflecții și conștientizări, dar și pentru vindecări și lăsarea în spate a trecutului. De asemenea, o serie de nativi ar putea fi tentați să înceapă o relație ascunsă.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Venus dinamizează și aduce șanse și oportunități în planul prietenilor, vieții sociale, proiectelor pe termen lung. Nativii pot fi vedete în grupul pe care-l frecventează, să se remarce cu ceva, să se afirme. Pentru că este dinamizată axa iubirii, nu este exclus să intre într-o relație cu cineva care le este prieten sau cu care lucrează la un proiect.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Venus în tranzit prin zodia Balanță activează casa carierei și a imaginii și poate aduce oportunități în planul profesional, o promovare, oferte noi de muncă și relații bune cu persoane din străinătate sau cu persoane cu putere de decizie.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Balanță, vine cu oportunități legate de studii, lărgirea orizonturilor cunoașterii, călătorii, perfecționare și dezvoltare profesională. Nativii singuri ar putea să se îndrăgostească într-o călătorie sau de o persoană din străinătate sau din altă cultură.

Pești

Pentru nativii Pești, intrarea lui Venus în Balanță vine cu activarea sectorului intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariul. Situația financiară se poate îmbunătăți și datorită partenerului, care câștigă mai mulți bani sau știe să îi administreze astfel încât să pună o parte și-n conturile de economii. Venus, dinamizează și casa intimității, așa că nativii se pot reconecta cu partenerul.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
Citește și...
Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii
Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii

Horoscop 28 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasa și La multi ani sărbătoriților zilei. O s-avem chef de vizite, de plimbari de făcut urări de bine celor pe care-i îndrăgim, pe care-i iubim și o să simțitm iubire.

Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Recomandări
Bilanț dezastruos pentru Rusia. Oficialii britanici estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți în Ucraina
Bilanț dezastruos pentru Rusia. Oficialii britanici estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți în Ucraina

Marea Britanie estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți și peste 10.000 de vehicule blindate rusești au fost distruse în războiul din Ucraina, până acum.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu:
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu: "S-a terminat cu poveştile"

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ea a fost însoțită la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) de mai mulți lideri PSD, în frunte cu președintele partidului, Marcel Ciolacu.