Venus, planeta iubirii, intră în zodia Balanță. Urmează povești de iubire și rezolvări de conflicte pentru zodii

Venus in balanta
Shutterstock

Venus, planeta iubirii, traversează zodia Balanță între 8 noiembrie și 4 decembrie și va aduce armonie, înțelegere și compromisuri în relații.

Cu Venus în Balanță vom reuși să identificăm metode noi de a coopera, comunica și interacționa cu ceilalți.

Pentru că este planeta iubirii, plasată într-o zodie a relațiilor, Venus poate aduce impulsul de a începe relații noi sau povești de iubire, dar și rezolvarea unor tensiuni sau conflicte în relație sau în relațiile profesionale. Vom avea deschidere către ceilalți, suntem interesați de armonie și echilibru și vom fi mai atenți la nevoile și dorințele partenerului.

Venus este și planeta banilor și în tranzit prin zodia Balanță, negocierile pot aduce beneficii importante. Se pot reevalua anumite contracte și vom fi mai atenți la cum gestionăm resursele.

Ce aduce tranzitul lui Venus, micul benefic, prin Balanță pentru fiecare zodie:

Berbec

Pentru nativii Berbec, Venus în tranzit prin Balanță aduce relații cu bune cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care interacționează în zona profesională. Nativii pot face compromisuri, sunt mai înțelegători și sunt dispuși să se ocupe mai mult de nevoile și dorințele partenerului.

Taur

Pentru nativii Taur, relațiile la locul de muncă se îmbunătățesc și vor îndeplini mult mai ușor sarcinile. Venus, guvernatoarea lor, în traseul ei prin zodia Balanță, ar putea să le aducă și partener celor singuri, cunoscut prin intermediul serviciului. Și dacă merg la o consultație sau o investigație medicală ar putea să cunoască persoane noi cu care să lege o prietenie mai apropiată.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Venus, planeta iubirii, tranzitează casa iubirii și aventurilor romantice și urmează o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, împăcărilor. Pentru cei care își doresc o evadare din cotidian, perioada este foarte bună pentru vacanțe și pentru reconectarea cu partenerul de cuplu.

Rac

Pentru nativii Rac, Venus vine cu razele sale benefice peste sectorul casei, familiei și relațiilor cu părinții. Nativii vor avea relații mai bune cu familia, își oferă ajutorul și au intenția de a începe o renovare sau o reamenajare a spațiului de locuit.

Leu

Pentru nativii Leu, intrarea lui Venus în zodia Balanță activează casa comunicării, învățării, informațiilor, negocierilor și deplasărilor. Urmează o perioadă în care Leii au realizări și succes în susținerea unor lucrări, proiecte, interviuri și negocieri. Cu micul benefic în casa comunicării vor știi să cucerească și să se facă plăcuți.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Venus în tranzit prin zodia Balanță aduce bani mai mulți în conturile acestora, fie că provin dintr-o mărire salarială, fie dintr-un bonus sau o altă activitate profesională. Totodată, se înmulțesc și cheltuielile, pentru că nativii vor avea impulsul de a-și face mici plăceri.

Balanță

Pentru nativii Balanță, Venus ajunge în casa personalității și vor beneficia de razele sale cel mai mult dintre toate zodiile. Planeta iubirii îi face plăcuți, au farmec, dispoziție de flirt și cuceriri și sunt buni negociatori. De asemenea, se pot îndrăgosti sau li se fac declarații.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Venus în Balanță vine să activeze casa frământărilor interioare, a trecutului și meditației. Este o perioadă bună pentru reflecții și conștientizări, dar și pentru vindecări și lăsarea în spate a trecutului. De asemenea, o serie de nativi ar putea fi tentați să înceapă o relație ascunsă.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Venus dinamizează și aduce șanse și oportunități în planul prietenilor, vieții sociale, proiectelor pe termen lung. Nativii pot fi vedete în grupul pe care-l frecventează, să se remarce cu ceva, să se afirme. Pentru că este dinamizată axa iubirii, nu este exclus să intre într-o relație cu cineva care le este prieten sau cu care lucrează la un proiect.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Venus în tranzit prin zodia Balanță activează casa carierei și a imaginii și poate aduce oportunități în planul profesional, o promovare, oferte noi de muncă și relații bune cu persoane din străinătate sau cu persoane cu putere de decizie.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Balanță, vine cu oportunități legate de studii, lărgirea orizonturilor cunoașterii, călătorii, perfecționare și dezvoltare profesională. Nativii singuri ar putea să se îndrăgostească într-o călătorie sau de o persoană din străinătate sau din altă cultură.

Pești

Pentru nativii Pești, intrarea lui Venus în Balanță vine cu activarea sectorului intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariul. Situația financiară se poate îmbunătăți și datorită partenerului, care câștigă mai mulți bani sau știe să îi administreze astfel încât să pună o parte și-n conturile de economii. Venus, dinamizează și casa intimității, așa că nativii se pot reconecta cu partenerul.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Citește și...
Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune
Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune

Horoscop 29 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. Se precipită nişte lucruri, evenimente şi o să ne urmărim îndeaproape interesul ca să obţinem maximum din ce ne-am propus.

Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn
Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn

Anul 2024 este anul Dragonului de Lemn, un simbol al transformării și al oportunităților pentru toate zodiile. 

 

Horoscop 28 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate rezolva probleme personale și profesionale
Horoscop 28 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate rezolva probleme personale și profesionale

Horoscop 28 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reuşită. O să ne dăm interesul să mulţumim pe toată lumea, dar să nu neglijăm şi dorinţele noastre, care sunt la fel de importante ca şi ale celorlalţi.  

Recomandări
Greșeala făcută de Cătălin Cherecheș în Germania care a dus la prinderea lui. Mătușa sa l-a dus cu 200 km/h la gară
Greșeala făcută de Cătălin Cherecheș în Germania care a dus la prinderea lui. Mătușa sa l-a dus cu 200 km/h la gară

Cătălin Cherecheș - primarul fugar din Baia Mare - a fost prins marți seară de poliția bavareză, în gara din Augsburg, Germania.  

Cum arată primul tronson al autostrăzii de centură a Capitalei A0. Când se va deschide
Cum arată primul tronson al autostrăzii de centură a Capitalei A0. Când se va deschide

De miercuri putem circula pe Autostrada de Centură a Capitalei, așa numita A0, dar numai pe lotul între nodul rutier cu DN1 și nodul rutier cu A3.

Ucraina acuză Rusia de otrăvirea cu metale grele, „mercur şi arsenic”, a soţiei şefului GUR Kirilo Budanov
Ucraina acuză Rusia de otrăvirea cu metale grele, „mercur şi arsenic”, a soţiei şefului GUR Kirilo Budanov

Ucraina suspectează Rusia de otrăvirea soţiei şefului spionajului militar ucrainean Kirilo Budanov, declară un purtător de cuvânt al GUR, Andrii Iusov, AFP.