Horoscop zilnic, 29 martie 2016. Balantele rezolva neintelegerile cu partenerul de cuplu, iar Racii incaseaza bani

Ultima actualizare: 01-04-2016 07:00
Horoscop zilnic, 29 martie 2016. Balantele rezolva...
Horoscop zilnic, 29 martie 2016. Balantele rezolva...

Horoscop zilnic, 29 martie 2016, prezentat de Neti Sandu. Rezolvari azi. Oricate piedici am intalni in cale, o s-avem puterea sa trecem peste ele si sa le dam de capat acelor probleme care ne-au dat serios de furca.

Vibratia zilei este 11, numar maestru care ne-ajuta sa ne rafinam spiritual.

Horoscop 2016 BERBEC - V-ati putea lua bilete de cazare, de transport sa plecati in vacanta, macar in week-end, daca nu pentru mai multe zile. O sa primiti un accept, luati un imprumut de la banca, treceti cu bine de un examen, un interviu, se definitiveaza o situatie care v-a tinut in stare de provizorat.

Horoscop 2016 TAUR - O problema de sanatate se poate rezolva daca va va duceti la analize, la un consult si respectati si prescriptiile medicului, c-asa e normal. Poate reglati situatia financiara, va duceti la banca, vedeti cum stati, cereti sau nu o suplimentare a creditului sau alte facilitati care v-ar da o mai mare lejeritate de miscare.

Horoscop 2016 GEMENI - Se pare c-o sa ajungeti la un consens cu partenerul de cuplu si orice neintelegere va fi data uitarii. Intrevedere cu cineva care vrea sa lucrati impreuna si discutati conditiile contractuale, sa alegeti varianta optima, ca sa faceti o munca de cea mai buna calitate.

Horoscop 2016 RAC - Poate vi se umbla un pic la salariu si o sa aveti ceva mai multa lejeritate de miscare, sa fiti mai degajati. E posibil sa primiti o recompensa baneasca sau sa vi se multumeasca pentru ce-ati lucrat in ultima vreme, va fi un soi de recunoastere a valorii.

Horoscop 2016 LEU - E posibil sa dati de un sponsor care sa va scape de grija banilor pe care trebuia sa-i procurati de undeva ca sa mearga afacerea. O sa stiti cum sa cuceriti inima cuiva, poate iesiti la o cina romantica, o plimbare in parc, oriunde, plecati intr-o drumetie, sa scapati de atmosfera de oras.

Horoscop 2016 FECIOARA - Se poate sa primiti o invitatie intr-o excursie, posibil in strainatate, de sarbatori sau in vacanta de vara. Se pare c-o sa le fiti de ajutor alor vostri, v-apucati de curatenie, reparatii pe acasa, faceti aprovizionarea, sau altceva de care ei nu se simt in stare sa faca.

Horoscop 2016 BALANTA - O confirmare dintr-un birou de sef sau de la scoala, poate ati luat un examen sau niste aprobari. O problema care tine de relatia de cuplu se poate rezolva si o sa fie o atmosfera placuta, armonioasa, n-o sa mai duceti problemele de serviciu acasa.

Horoscop 2016 SCORPION - Sa poate sa primiti ceva in dar si sa insemne foarte mult pentru voi atentia pe care v-o acorda o persoana anume. Un castig, pot fi bani sau o sentinta judecatoreasca se va pronunta in favoarea voastra si o sa capatati bani, bunuri si vi se vor recunoaste niste drepturi.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Vi se face o oferta de job, poate fi si o colaborare si ar fi tocmai bine ca sa va intre tot mai multi bani in cont. Se poate sa v-apucati de niste treburi gospodaresti solicitante iar unii dintre voi poate platiti o firma sa zugraveasca, sa faca o curatenir generala sau sa se ocupe de gradina.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Va mai ganditi daca e cazul sa prelungiti un contract de munca sau dati curs unei oferte pe bani mai multi. Se-anunta proiecte noi in plan profesional si o sa luati, poate, mai multi bani si veti avea parte si de aprecieri din partea sefilor, a coechipierilor.

Horoscop 2016 VARSATOR - O sa va vizitati mai des, poate, cu rudele apropiate, poate vindeti sau cumparati o casa ori poate o renovati pe cea a parintilor, bunicilor. O sa lucrati frumos in echipa, o s-aveti succes, veti fi in sfarsit, multumiti ca va este apreciata munca, dupa o perioada in care primeati doar reprosuri, critici.

Horoscop 2016 PESTI - Se prea poate sa primiti o invitatie intr-o excursie, posibil in strainatate de sarbatori sau in vacanta de vara. O s-aveti parte de un castig, dupa lungi eforturi si asteptari si o sa fie stabilitate financiara, o sa mai scapati de grija asta a banilor, ca nu v-ajung de rate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO