Horoscop zilnic 22 februarie 2014. Taurii se gandesc sa se logodeasca. Pestii primesc cadouri

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 21 februarie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Pestii decid lucruri importante in viata sentimentala, iar Taurii se logodesc.

PESTI

O intalnire cu largi ecouri in viata voastra sentimentala si o sa luati o decizie referitoare la viata in doi, sa va casatoriti, sa aveti copii. O sa primiti ceva in dar, de zi aniversara sau de ziua martisorului, si o sa aveti si voi o replica de raspuns.

BERBEC

Un reviriment in plan sefletesc, va conversati pe net cu acea persoana de care va e dor sau poate aveti noroc si vine sa petreceti sarbatoarea primaverii impreuna. E posibil sa reapara cineva din trecutul sentimental si sa va oferiti unul altuia o noua sansa.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

TAUR

O masa festiva in cinstea cuiva, e un freamat interior la gandul ca o sa faceti vreun anunt de logodna, casatorie sau ca o sa vina pe lume un copilas. Se poate sa va duceti la ceremonie, poate se impart premii si o sa primiti si voi o recompensa, oricat de mica.

GEMENI

Un dus-intors, macar pana la munte sau intr-o statiune in care va simtiti in elementul vostru, sa va vedeti cu cineva drag, sa va bucurati de viata. E ceva si pentru voi pusi deoparte, o vorba buna, un cadou, o invitatie la un party.

RAC

O sa luati parte la un moment emotionant, se boteaza un copilas, se cununa la biserica niste prieteni sau rude si o sa va dea idei sa va casatoriti si voi daca n-ati facut-o deja. Se poate sa dati o fuga in alt oras sa revedeti niste prieteni, sa va bucurati de peisaj, de placerea drumului.

LEU

Se poate sa plecati impreuna cu prietenii pe undeva prin imprejurimi, sa luati aer, sa-l sarbatoriti pe unul dintre prieteni, pe cineva din familie sau martisorul! O sa profitati de martisor sa cuceriti inima cuiva sau sa-i dati ocazia fiintei iubite sa va recucereasca.

FECIOARA

O invitatie in alt oras, intr-o tara indepartata, poate, sa revedeti o persoana de care va e dor si sa fiti impreuna intr-o astfel de zi speciala. O sa va intampine cu vesti bune, cu vreo declaratie de dragoste, o cerere in casatorie acel cineva care a pus stapanire pe inima voastra.

BALANTA

Un eveniment festiv in familia voastra si o sa vina rude, prieteni, se vor lega si alte relatii, iar pentru uniii dintre voi se contureaza si o promisiune de job. Invitatie diseara, la un restaurant, sau la un film, un concert, vi se pregateste o surpriza si poate si voi aveti una.

SCORPION

Sunteti asteptati intr-o vizita si va trebui sa luati o decizie referitoare la o relatie sentimentala sau la sosirea pe lume a unui copilas. E posibil sa va duceti la un botez sau are loc un mini party al copiilor si o sa fie distractie mare, mai ales pentru ei.

SAGETATOR

Ati putea petrece toata ziua, ba chiar si pe cea de maine departe de casa, intr-un peisaj de vis, impreuna cu fiinta iubita si cu prietenii, la distractie. Se poate sa primiti un dar secial care poate avea legatura cu logodna sau cu o casatorie - poate fi doar cererea?

CAPRICORN

O sa va bucure prezenta cuiva, pe care-l credeati ocupat cu cine stie ce obligatii si care a lasati totul balta ca sa va puteti vedea. Reuniune cu prieteni, sarbatoriti poate si altceva in afara martisorului - oricum, e ceva festiv.

VARSATOR

Spectacol, concert, e o festivitate la care veti contribui cu ceva, o s-aveti o calitate anume , tineti vreun speach, impartiti premii, o sa fiti in centrul atentiei. E cineva care va iubeste, o sa va scoata in oras si-o sa va ia prin surprindere cu o cina romantica, un tete a tete.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Soarele a intrat in zodia Pesti. Cum te influenteaza astrele. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi
Soarele a intrat in zodia Pesti. Cum te influenteaza astrele. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

Horoscopul cu Neti Sandu si Elena Lasconi e in fiecare zi de vineri pe www.stirileprotv.ro. Vezi care este subiectul din 21 februarie.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.