Horoscop zilnic 21 februarie 2014. Scorpionii iau decizii importante in viata de cuplu si la serviciu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 21 februarie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Varsatorii primesc bani, iar Racii semneaza contracte.

PESTI
Se poate sa incasati niste bani, sa faceti plati si sa rezolvati si niste probleme care tin de acte, de prelungirea unui contract, de angajare. Poate va faceti un pic de timp liber sa va vedeti cu prietenii, ca sa va eliberati de stres, de tot felul de apasari.

BERBEC
O sa mai avansati cu proiectul in care v-ati pus toate sperantele si intr-o saptamana puteti primi ok-ul, ca sa va apucati de treaba. E posibil sa primiti ceva bani, vreun discount la cumparaturi, posibile inlesniri la munca sau din partea unei banci.

TAUR
Intrunire cu colegii de serviciu, poate are loc un eveniment care sa va ofere satisfactii profesionale, e ceva cu caracter festiv. O sa va-ntalniti cu cineva care sa va propuna o afacere, un job, o colaborare si vor mai urma si alte intrevederi pana o sa va decideti.

GEMENI
Un castiga banesc, poate e o suma importanta de bani, vrem credit bancar sau un salariu, doua in avans, ori se-aduna acei bani pe care nu i-ati luat la timpul potrivit. O sa va scoata cineva la o cafea, la un meci, un spectacol, o sa profitati, in modul cel mai placut de timpul liber.

Citește și
horoscop zilnuic, horoscop astazi
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
VIDEO. „Toată România este salvată”. Femeia care a sesizat CCR și a împiedicat-o pe Diana Șoșoacă să candideze la prezidențiale a sărbătorit cu șampanie

RAC
Se poate semna un act de care aveti mare nevoie, ca sa va luati casa, masina, sa dati niste examene, sa va angajati - poate fi si o viza. Se pare c-o sa apelati la bugetul de rezerva ca sa plecati pe undeva, o zi, doua, cu familia, sa va destindeti.

LEU
S-ar putea sa depasiti bugetul alocat distractiei de week-end, numai pentru ca le luati copiilor tot ce si-au dorit sau ii duceti la jocurile preferate. Poate chemati niste meseriasi, ca tot aveti liber, sa va repare cate ceva pe-acasa ori, daca va pricepeti, sa le faceti chiar voi

FECIOARA
O sa puteti rezolva o serie de lucruri care v-au tinut pe loc si o sa capatati o lejeritate in miscare, o sa intrati, poate, intr-o afacere care va lua amploare. O sa dedicati mare parte din timpul liber familiei, treburilor gospodaresti, cu facut piata cu tot.

BALANTA
Desi sunteti in tratative cu niste oameni de afaceri s-ar putea sa puneti rapid capat negocierilor si sa bateti palma, poate pentru ca angajatorii va inspira incredere. Poate primiti niste bani care se ratacisera, intentionat sau nu si o sa aveti de buzunar zilele astea.

SCORPION
Poate fi ziua marilor decizii si sa puneti lucrurile in ordine atat la serviciu, cat si acasa, in viata de cuplu - si totul sa mearga struna de-aici inainte. Prezenta cuiva se va dovedi mana cereasca, o sa v-ajute sa depasiti un moment dificil, sa luati o decizie, sa va descurcati.

SAGETATOR
E posibil sa va ocupati de scoala, de niste examene, sa invatati, sa va duceti la un interviu, sa va cautati, poate, alt loc de munca. Poate dati o raita pe la magazine sa alegeti cate ceva pentru casa, ori pentru membri familiei, sa le luati de imbracat, de incaltat sau altceva util.

CAPRICORN
Poate reglati cumva situatia financiara, scapati de datorii, va cereti drepturile, faceti un bilant si o sa stiti pe ce bani puteti conta. Se poate sa renuntati la un contract in favoarea unei colaborari si poate o sa fiti mai multumiti de-aici incolo.

VARSATOR
E posibil sa va intre niste bani fie de la serviciu, fie din niste colaborari si pe langa cumparaturile pentru casa, o sa cheltuiti niste bani ca sa va destindeti. Se poate sa ajungeti la un eveniment care poate avea legatura cu serviciul si sa refaceti niste punti de legatura cu cei din bransa.

Articol recomandat de sport.ro
Keanu Reeves s-a făcut pilot auto! Cum s-a descurcat în prima cursă la profesioniști!
Keanu Reeves s-a făcut pilot auto! Cum s-a descurcat în prima cursă la profesioniști!
Citește și...
Horoscop februarie 2014. Cum va fi ultima luna de iarna pentru fiecare zodie
Horoscop februarie 2014. Cum va fi ultima luna de iarna pentru fiecare zodie

HOROSCOP FEBRUARIE 2014. Din cauza unor combinatii ceresti, luna februarie promite sa fie una instabila, caracterizata de o serie de curenti astrali din diferite directii. Evident, aceste miscari nu se vor reflecta in modul cel mai bun asupra noastra.

HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Specialistii au realizat un HOROSCOP al anului 2014 pentru fiecare zodie in parte, prezentand principalele evenimente care vor avea loc pentru nativi, dar si o recomandare pentru fiecare zodie.

Recomandări
AEP: Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura. BEC analizează în şedinţa de la ora 18:00
AEP: Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura. BEC analizează în şedinţa de la ora 18:00

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, membru al Biroului Electoral Central, a declarat că Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la prezidenţiale, iar duminică, la ora 18:00, BEC va lua în discuţie această solicitare.

E cod portocaliu de inundații, de duminică dimineață. Care sunt zonele afectate
E cod portocaliu de inundații, de duminică dimineață. Care sunt zonele afectate

Codul portocaliu de inundații a fost emis duminică dimineață de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA). Atenționarea cod portocaliu de inundaţii vizează, până duminică la prânz, râuri care traversează patru judeţe.

Deja s-a întâmplat a doua oara în ultimele zile. Un individ bolnav psihic a atacat o femeie, la Craiova. Sora îl externase
Deja s-a întâmplat a doua oara în ultimele zile. Un individ bolnav psihic a atacat o femeie, la Craiova. Sora îl externase

Un individ bolnav psihic a atacat o femeie în Craiova, după ce fusese scos din spital pe semnătura surorii sale. Este al doilea caz de acel fel numai săptămâna aceasta.