Horoscop 9 octombrie, cu Neti Sandu. Balanțele se împacă cu cineva drag

Ultima actualizare: 09-10-2021 10:02

Vești bune azi. Avem o energie bună și o să transmitem mesaje pozitive, o să și primim răspunsuri la-ntrebările pe care le-am pus mai demult și va fi o zi specială.

Vibrația zilei este 9 și o să înțelegem sensul adânc, subtil al cuvintelor. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

 

Horoscop 9 octombrie BALANȚĂ

 

Se-ntoarce de pe unde a fost plecat cineva de care vă e dor și se poate să petreceți câteva zile împreună, dacă nu locuiți sub același acoperiș.

Se poate să vă recuperați sufletește, să vă-mpăcați cu cineva care face parte din viața voastră și e de neconceput să vă separați.

 

Horoscop 9 octombrie SCORPION

 

Se poate să aibă loc un eveniment în cadru restrâns și o să vă bucurați de revederea unor oameni care v-au lipsit ca aerul.

Voi refaceți cercul de prieteni, c-o să găsiți un timp comun și o să scăpați de stres, iar dacă n-aveți posibilitatea să vă-ntâlniți, o s-o faceți online.

 

Horoscop 9 octombrie SĂGETĂTOR

 

Poate-i întoarceți gestul cuiva care v-a invitat la masă și o să faceți și voi același lucru fie acasă la voi, fie la restaurant.

Se poate să vă-ntâlniți cu un motiv anume cu o ființă dragă și să vă faceți planuri, să aveți o activitate care să vă reunească din când în când! Poate fi un hobby.

 

Horoscop 9 octombrie CAPRICORN

 

Poate vă duceți într-o escapadă turistică și-ncercați vreun sport extrem, sau, oricum, ceva pe care nu-l faceți în mod obișnuit.

Poate sărbătoriți ceva, primiți și daruri, e momentul să mai uitați de toate grijile și să stați la povești cu prietenii, sau doar cu ai voștri, dacă stați acasă.

 

Horoscop 9 octombrie VĂRSĂTOR

 

Se-adună prieteni în jurul vostru, poate e un motiv expres și o să fie distracție.

Pe voi v-așteaptă cineva în alt oraș și dacă programul vă permite o să vă duceți că o să vă prindă bine să revedeți și oameni și locuri dragi.

 

Horoscop 9 octombrie PEȘTI

 

Se poate să luați parte la o competiție, fie și ca spectatori, iar participanții să fie copiii voștri.

Vă puteți deconecta și acasă, mai mult ca să faceți o economie, dar puteți recurge și la un buget redus ca să ieșiți, totuși, la plimbare, că v-oți fi saturat de casă.

 

Horoscop 9 octombrie BERBEC

 

Se poate repara o căsnicie, o relație sentimentală și să vă eliberați de tristețe și de însingurare.

Are loc o întâlnire care vă poate schimba viața și să fie o restartare pe toate planurile, c-aveți, oricum, de gând să vă așezați la casa voastră.

 

Horoscop 9 octombrie TAUR

 

E posibil să aveți o petrecere în familie și să fie o atmosferă foarte bună, chiar dacă o să fie cadru restrâns.

Poate reamenajați interiorul, mai faceți și niște conserve pentru toamnă-iarnă și o să fiți ocupați până peste cap, dar tot rămâne timp și de o cafea cu vecinii.

 

Horoscop 9 octombrie GEMENI

 

Apare o confirmare, un telefon, un mesaj de la ființa iubita și o să știți ce simte și ea.

Se poate să vă faceți cunoscute niște calități în cadrul unei competii și să intrați pe un nou făgaș profesional, dacă se va dovedi că aveți succes.

 

Horoscop 9 octombrie RAC

 

Vine cineva în vizită, e o sărbătoare, o fi ziua cuiva de naștere, sau de căsătorie și primiți cadouri.

Vin musafiri ca să inaugurați casa, un sediu, poate s-a-ncheiat zugrăvitul, sau renovarea, și dați de băut, faceți o tratație, să vă bucurați cu toții.

 

Horoscop 9 octombrie LEU

 

Se poate să fie un moment special și să-ntlniti o persoană de care să vă atașați sufletește și să fie șansa voastră de a fi fericiți.

Se poate s-aveți ceva de transmis în public, în rețelele de socializare, se poate să aveți examen, un concurs, o fi poate și un meci, cu miză și să fie cu succes.

 

Horoscop 9 octombrie FECIOARĂ

 

Poate-i chemați pe la voi pe prieteni, ori poate rudele trec pe la voi și o să fie reconfortant.

Se căsătoresc niște prieteni, sau rude, e ceva festiv, poate fi și altceva, o gală de premiere și să fie cu emoții, mai ales dacă sunteți implicați.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO