Horoscop 8 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Balanțele vor face pasul cel mare

Ultima actualizare: 08-10-2021 10:02

Horoscop 8 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Problemele mai vechi își află rezolvarea și o să ne putem orienta spre proiectele care să ne-aducă succes, în scurt timp.

Vibrația zilei este 8 și o să fim cumpătați cu banii, să nu-i cheltuim la-ntâmplare.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate care v-a sâcâit de o vreme-ncoace şi o să fiţi în formă maximă. Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să daţi drumul proiectelor noi, pot fi şi de viaţa personală, să vă luaţi o maşină sau să vă căsătoriţi, să vă luaţi o locuinţă.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 SCORPION

 

Vizita cuiva o să vă facă să uitaţi de stres, de toate apăsările şi poate vă deschide o nouă perspectivă la capitolul relaţii. E posibil să dispuneţi de nişte bani şi să ieşiţi la plimbare, să vă aerisiţi, c-aţi obosit şi e nevoie de un suflu de prospeţime pe undeva.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să vă-ngrijiți ceva mai mult de voi, poate mai umblaţi la stilul vestimentar, vă alegeţi altă tunsoare, şi o să vă treziţi cu altă stare de spirit. Sunteţi pe punctul de a semna un contract, fie el şi de colaborare, dar mai sunt nişte restanțe care vă fac să bateţi pasul pe loc.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN

 


Se poate să fiţi invitaţi la un eveniment care să v-aducă în centrul atenţiei şi să primiţi şi sprijin din partea altora. Vi se propune o colaborare şi o să vă străduiţi să vă-mpărțiți timpul încât să v-ajungă şi pentru serviciu şi pentru extraprofesionale - familia pare să fie înţelegătoare.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate aveţi de susţinut o lucrare, de vorbit online ca să vă faceţi cunoscute opiniile, că e ceva de transmis. E posibil să vă invite cineva într-o excursie şi să vă duceţi că e nevoie de o destindere şi ca să veniţi de-acolo cu idei, că e rost de inspiraţie.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 PEŞTI

 

Poate vă parvine un răspuns de la bancă sau de la judecătorie, că lucrurile se mişcă în sensul dorit de voi. Vin ceva bani şi o să faceţi cumpărături, dar puneţi de-o parte şi ca să ieşiţi cu prietenii pe undeva, dacă nu de azi, măcar de mâine, poimâine.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 BERBEC

 

Se poate să vă-nțelegeți, în sfârșit, cu cineva care a mai încercat să se-apropie, dar s-a lovit de nepăsarea voastră. Poate-abia acum o să cădeți la o-nvoială cu cei care v-au propus o afacere, dar nu se-ntruneau toți factorii la acel moment, dar între timp s-au mai schimbat lucrurile.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 TAUR

 

O să revină cineva care v-a mai sunat să vă scoată la o cafea, însă ați fost prinși cu treburi și n-a mai insistat. Se rezolvă chestiuni de serviciu și or să se deblocheze și banii c-aveți mari așteptări în sensul ăsta - să recuperați banii la care visaţi de câteva luni.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 GEMENI

 

Se poate să primiți o distincție, să vi să recunoască niște calități și să vă creați un drum de succes de-aici încolo. O ieșire la plimbare v-ar aduce mai aproape de ființa iubită, c-o să aflați lucruri noi dacă o să vă petreceți timpul într-un spațiu neutru.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 RAC

 

Vi se oferă șansa de a vă reface viața sentimentală, c-o să apară cineva care să fie în rezonanță cu voi. Se poate să luați o decizie referitoare la locuință și să renovați sau să reamenajaţi interiorul că să se poată și învăța și lucra de acasă, ori poate e nevoie de o cameră pentru un nou născut.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 LEU

 

O să întâlniți și voi într-un grup de prieteni pe cineva care să fie interesat să vă mai vedeți ca să legați o relație. O să reglați situația școlară, duceți actele la școală, achitaţi taxele, ca să fie totul în regulă, să vă puteţi prezenta la examene. Se poate să fie vorba despre copii.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să vindeți o proprietate și să puneți banii de-o parte ca să vă luați altceva în loc, cât de curând. Se poate să bateți palma pentru un contract cu care vă tentaseră niște angajatori mai demult, dar i-aţi refuzat că n-aveați timp pentru ei - acum însă v-ați mai eliberat.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO