Horoscop 8 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Balanțele vor face pasul cel mare

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 8 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Problemele mai vechi își află rezolvarea și o să ne putem orienta spre proiectele care să ne-aducă succes, în scurt timp.

Vibrația zilei este 8 și o să fim cumpătați cu banii, să nu-i cheltuim la-ntâmplare.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate care v-a sâcâit de o vreme-ncoace şi o să fiţi în formă maximă. Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să daţi drumul proiectelor noi, pot fi şi de viaţa personală, să vă luaţi o maşină sau să vă căsătoriţi, să vă luaţi o locuinţă.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 SCORPION

 

Vizita cuiva o să vă facă să uitaţi de stres, de toate apăsările şi poate vă deschide o nouă perspectivă la capitolul relaţii. E posibil să dispuneţi de nişte bani şi să ieşiţi la plimbare, să vă aerisiţi, c-aţi obosit şi e nevoie de un suflu de prospeţime pe undeva.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să vă-ngrijiți ceva mai mult de voi, poate mai umblaţi la stilul vestimentar, vă alegeţi altă tunsoare, şi o să vă treziţi cu altă stare de spirit. Sunteţi pe punctul de a semna un contract, fie el şi de colaborare, dar mai sunt nişte restanțe care vă fac să bateţi pasul pe loc.

Citește și
Horoscop 6 august 2021, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii își recuperează banii de la datornici
Horoscop 6 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Balanțele se vor împăca cu persoana iubită
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN

 


Se poate să fiţi invitaţi la un eveniment care să v-aducă în centrul atenţiei şi să primiţi şi sprijin din partea altora. Vi se propune o colaborare şi o să vă străduiţi să vă-mpărțiți timpul încât să v-ajungă şi pentru serviciu şi pentru extraprofesionale - familia pare să fie înţelegătoare.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate aveţi de susţinut o lucrare, de vorbit online ca să vă faceţi cunoscute opiniile, că e ceva de transmis. E posibil să vă invite cineva într-o excursie şi să vă duceţi că e nevoie de o destindere şi ca să veniţi de-acolo cu idei, că e rost de inspiraţie.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 PEŞTI

 

Poate vă parvine un răspuns de la bancă sau de la judecătorie, că lucrurile se mişcă în sensul dorit de voi. Vin ceva bani şi o să faceţi cumpărături, dar puneţi de-o parte şi ca să ieşiţi cu prietenii pe undeva, dacă nu de azi, măcar de mâine, poimâine.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 BERBEC

 

Se poate să vă-nțelegeți, în sfârșit, cu cineva care a mai încercat să se-apropie, dar s-a lovit de nepăsarea voastră. Poate-abia acum o să cădeți la o-nvoială cu cei care v-au propus o afacere, dar nu se-ntruneau toți factorii la acel moment, dar între timp s-au mai schimbat lucrurile.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 TAUR

 

O să revină cineva care v-a mai sunat să vă scoată la o cafea, însă ați fost prinși cu treburi și n-a mai insistat. Se rezolvă chestiuni de serviciu și or să se deblocheze și banii c-aveți mari așteptări în sensul ăsta - să recuperați banii la care visaţi de câteva luni.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 GEMENI

 

Se poate să primiți o distincție, să vi să recunoască niște calități și să vă creați un drum de succes de-aici încolo. O ieșire la plimbare v-ar aduce mai aproape de ființa iubită, c-o să aflați lucruri noi dacă o să vă petreceți timpul într-un spațiu neutru.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 RAC

 

Vi se oferă șansa de a vă reface viața sentimentală, c-o să apară cineva care să fie în rezonanță cu voi. Se poate să luați o decizie referitoare la locuință și să renovați sau să reamenajaţi interiorul că să se poată și învăța și lucra de acasă, ori poate e nevoie de o cameră pentru un nou născut.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 LEU

 

O să întâlniți și voi într-un grup de prieteni pe cineva care să fie interesat să vă mai vedeți ca să legați o relație. O să reglați situația școlară, duceți actele la școală, achitaţi taxele, ca să fie totul în regulă, să vă puteţi prezenta la examene. Se poate să fie vorba despre copii.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să vindeți o proprietate și să puneți banii de-o parte ca să vă luați altceva în loc, cât de curând. Se poate să bateți palma pentru un contract cu care vă tentaseră niște angajatori mai demult, dar i-aţi refuzat că n-aveați timp pentru ei - acum însă v-ați mai eliberat.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Horoscop 7 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Vărsătorii vor ieşi la rampă cu ceva nou şi se vor bucura de succes
Horoscop 7 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Vărsătorii vor ieşi la rampă cu ceva nou şi se vor bucura de succes

Horoscop 7 octombrie 2021, cu Neti Sandu. O să avem idei, o să găsim soluţii şi lucrurile se-aşează în linie dreaptă, în favoarea noastră.

Horoscop 6 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Balanțele se vor împăca cu persoana iubită
Horoscop 6 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Balanțele se vor împăca cu persoana iubită

Horoscop 6 octombrie 2021, cu Neti Sandu. E bine să facem un bilanţ. Să lichidăm restanțele, ca să ne restartăm. Să ne acordăm noi şanse de succes, că resurse s-ar mai găsi.

Horoscop 5 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii trec peste o ceartă cu partenerul de cuplu
Horoscop 5 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii trec peste o ceartă cu partenerul de cuplu

Horoscop 5 octombrie 2021, cu Neti Sandu. O să fim mai împăciuitori, c-am înțeles niște lecții, și că nu mai vrem să repetăm greșelile care ne-au adus nereușite, la rând.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.