Horoscop 6 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Balanțele se vor împăca cu persoana iubită

Ultima actualizare: 06-10-2021 09:47

Horoscop 6 octombrie 2021, cu Neti Sandu. E bine să facem un bilanţ. Să lichidăm restanțele, ca să ne restartăm. Să ne acordăm noi şanse de succes, că resurse s-ar mai găsi.

Vibraţia zilei este 6 şi o să punem accent pe armonie. De jur împrejurul nostru.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

Se poate să revină cineva după o lungă absenţă şi să treceţi peste neînţelegerile care v-au distanţat şi să continuaţi relaţia. Se pot întâmpla câteva lucruri care să vă ia prin surprindere – să primiţi un accept, un cadou, o sumă de bani, şi veşti dintre cele mai bune.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 SCORPION

 

Or să se rezolve probleme mai vechi şi o să vă implicaţi în proiecte noi dacă totul a mers ca la carte şi-aţi lichidat restanțele. Voi o să puneţi nişte lucruri la punct, printre care şi starea sănătăţii – c-aţi tot neglijat acest aspect şi începe să vă supere una, alta.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Pe voi or să vă coopteze membri unei fundaţii că să puneţi umărul la un proiect care v-ar aduce şi vouă şi celorlalţi beneficii şi o să vă daţi acceptul. Încep să se-ntoarcă prietenii care dispăruseră din tot felul de motive şi o să refaceţi punţile de comunicare, c-aveţi nevoie unii de ceilalţi.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN

 

Poate vi se aprobă, în sfârşit un proiect, ceva pe care l-aţi tot cerut, dar nu erau condiţii favorabile, acum e altceva. O să v-alegeţi cu câştiguri, poate recuperaţi bani, onoarea, c-aţi învins un adversar şi v-a cerut scuze, se-ncheie, practic, nişte socoteli şi o s-aveţi alt vibe.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate-abia acum plecaţi într-o excursie, pe care-aţi tot amânat-o c-aţi fost ocupaţi până peste cap. Se poate să legalizaţi, după multă tevatură un act care să vă dea liberă trecere, spre alt serviciu, sau ca să învăţaţi, să vă transferaţi altundeva.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 PEŞTI

 

Se poate să vă lansaţi cu ceva nou care să se bucure de succes, c-o să vină anul vostru special. O să luaţi o decizie referitoare la bani, să recurgeţi la un credit bancar, sau să vindeţi ceva de care nu mai aveţi nevoie şi să cumpăraţi ce vă trebuie.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 BERBEC

 

O relaţie de cuplu care pierduse ritmul se poate resuscita, cu o vorbă şi cu atenţii speciale. Se rezolvă cereri mai vechi şi o să vă repoziţionaţi în sfera profesională, prelungiţi un contract , renunţaţi la altul, şi o să lansaţi la apă proiecte noi.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 TAUR

 

Sănătatea trebuie supravegheată atent, zilele-astea c-apar diverse manifestări care pot anunţa o dereglare. Atenţie. O să recuperaţi banii pe care trebuia să-i primiţi cu ceva timp în urmă şi vă reglaţi şi voi cu finanţele c-aţi avut cheltuieli mari şi încă mai aveţi.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 GEMENI

 

O să vă interesaţi de programul copiilor, de şcoală lor, poate îi trimiteţi la cursuri speciale, sau le vor face online. O preocupare mai veche vă captează interesul şi o să vă dedicaţi acelei activităţi ca să vă eliberaţi de tensiuni şi să daţi dovadă de creativitate .

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 RAC

 

Relaţia de cuplu se bucură de un reviriment şi o să vă daţi tot interesul să-l menţineţi. Vă gândiţi la o casă nouă, poate-ati stat cu chirie, poate vreţi să aveţi mai mult spaţiu ca să se poată învăţa ori poate să se lucreze într-o cameră- separat.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 LEU

 

Poate alegeţi o altă şcoală, ori poate mutaţi copilul în altă clasă, la altă disciplină – operaţi nişte schimbări. O să puteţi funcţiona în cadrul unui grup, ca să rezolvaţi nişte chestiuni care ţin atât de serviciu, cât şi de viaţă personală, şi o să aveţi locul vostru, bine stabilit, în cadrul acestui grup.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate vă mai gândiţi la o colaborare ca să faceţi rost de bani în plus – că s-ar ivi nişte ocazii. Bani de luat şi de dat – în cazul vostru şi vă socotiţi economiile să vedeţi dacă v-ajung ca să luaţi lucruri de valoare – sau mai amânaţi şi până luna viitoare, în principiu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO