Horoscop 6 iunie 2016. Sagetatorii primesc o veste buna din partea persoanei iubite, iar Berbecii pot obtine un job nou

Ultima actualizare: 09-06-2016 06:58

Horoscop 6 iunie 2016, prezentat de Neti Sandu. Castiguri azi. O s-avem motive de bucurie si-o s-avem grija si de cei din jurul nostru sa primeasca o vorba buna, o atentie, sa cultivam armonia in viata noastra.
 

Vibratia zilei este 6 si fix despre armonie ne vorbeste cifra acestei zile.

Horoscop 2016 GEMENI - O sa vina cu bratele deschise spre voi cineva care nu vrea sa va piarda, ci face tot posibilul sa va cucereasca sau re-cucereasca. O stare de bine poate vi s-a implinit o dorinta, ati primit banii de care-aveati nevoie , un cadou, o invitatie de plecat in vacanta, sau v-oti fi gasit ceva de lucru.

Horoscop 2016 RAC - Poate va confesati cuiva apropiat, ii spuneti ce-aveti pe suflet ca sa va eliberati de o povara, sa va dati voie sa fiti fericiti. Se poate sa gasiti un remediu salvator pentru voi sau pentru altcineva din familie care nu s-a simtit in forma, poate-a fost bolnava persoana.

Horoscop 2016 LEU - E posibil sa castigati mai multi bani daca o s-alegeti o colaborare pe o perioada mai lunga de timp. Dati drumul unui nou proiect, sa puneti in aplicare o idee mai veche, sa dati lovitura in afaceri, sau, oricum, sa va asigurati banii necesari, ca s-aveti un trai decent.

Horoscop 2016 FECIOARA - Se poate sa figurati pe o lista de premiere, sa luati bani sau sa capatati o functie pentru ca performantele va recomanda. Se contureaza o reusita , vi se recunosc niste merite dupa o perioada in care vi se faceau doar reprosuri si o sa deveniti mai increzatori in fortele voastre.

Horoscop 2016 BALANTA - Poate acordati un plus de atentie sanatatii, sa eliminati tot disconfortul ca vine anul vostru norocos si e bine sa va gaseasca in forma maxima. Va invita cineva in concediu pe undeva prin strainatate si poate nu va trebuie bani decat de buzunar, ca de restul se ocupa gazdele, prietenii, rudele.

Horoscop 2016 SCORPION - O persoana tanara dezinvolta, vrea sa faceti echipa fie in particular, fie pe taramul afacerilor. O sa va treziti cu niste bani care v-ar fi de mare folos in weekend , sa plecati cu ai vostri la munte, la mare, sa respirati alt aer, sa schimbati peisajul.

Horoscop 2016 SAGETATOR - O mangaiere sufleteasca, e cineva care o sa va dea o veste buna, poate veti fi impreuna de-acum incolo si-o sa va tihneasca. Intrevedere cu cineva care vine cu o oferta de afaceri si poate va puneti de acord, ca sa stiti cum va organizati, sa puteti pleca linistiti in vacanta.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Poate va faceti un set de analize medicale daca vreti sa deveniti parinti sau, pur si simplu sa vedeti cum stati in general. Va puteti cumpara ceva util pentru casa si la un pret convenabil - se poate si in rate - trebuie doar sa va hotarati dupa ce intrebati si familia.

Horoscop 2016 VARSATOR - E posibil sa incasati niste bani cu care ati putea acoperi niste datorii, catre banca, rate, comisioane etc. Se poate sa va luati masina sau sa incercati sa-i faceti o revizie, ori va multumiti si cu una la mana a doua, ceva trebuie facut, oricum, pentru siguranta voastra.

Horoscop 2016 PESTI - Se poate sa va dati intalnire cu niste colegi de breasla ca sa munciti impreuna, asa cum ati mai facut-o si-o sa fie cu folos. Poate va trebui sa treceti in revista contractele ca sa vedeti ce e prioritar, sa-i dati zor c-aveti si altele pe cap si poate va mai luati si o portie de concediu.

Horoscop 2016 BERBEC - E posibil sa recuperati niste bani si sa dati iama pe la magazine sa luati lucruri din cele absolut necesare. O sa aflati ceva despre un job pe care vi-l doriti si o sa negociati ca sa fiti si voi multumiti de bani si de conditii si vedeti ce iese.

Horoscop 2016 TAUR - Puteti incasa si voi o suma restanta si pe care s-o cheltuiti in mare viteza c-apar numeroase tentatii sau poate sunt ceva facturi de achitat. Se poate sa aiba loc o intrunire, o sedinta, un eveniment legat de serviciu si se vor lua, probabil si niste decizii asa ca sa fiti pe faza.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO