Horoscop 6 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Pentru Lei e ziua marilor întâlniri

06-12-2020 07:42


Horoscop 6 decembrie 2020. Să vedem ce ne-au pregătit astrele pentru astăzi.

Un gând bun, o vorbă bună, un gest de apreciere ar putea fi un cadou, dacă alte posibilități nu sunt. Să oferim ceva din inimă.

Vibrația zilei este 6 și e bine să ținem cont de toți cei pe care-i iubim. 

Horoscop 6 decembrie 2020 SĂGETĂTOR

 

E un entuziasm, un spirit de aventură și o să inventați voi ceva ca să vă distrați, să faceți mișcare și să-i cooptați și pe ai voștri în toată povestea asta.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 CAPRICORN

 

Se poate repara o relație de cuplu, tot e sărbătoare și o să vreți să vă eliberați de stresuri, să fiți cu inima ușoară.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate profită cineva de ziua asta a cadourilor și vă scoate la o cafea, plimbată! Că nu șiu dacă aveți unde să beți, ca să vă facă curte.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 PEȘTI

 

Se poate să vină cineva în vizită, cu cadouri pentru ai voștri și o să fie o atmosferă festivă, cu promisiuni de revedere și de petrecut data viitoare, mai mult timp împreună.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 BERBEC

 

Poate v-așteaptă cineva în altă localitate ca să primiți niște cadouri de Moș Nicolae și să le oferiți și voi ceva în schimb, să vă bucurați de sărbătoare.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 TAUR

 

E cineva care nu poate trăi fără voi și o să v-o spună, poate și voi visați la o căsătorie, sau măcar o să vă-ntelegeți și mai bine – că se poate.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 GEMENI

 

O s-aveți ocazia să spuneți lucrurilor pe nume și să reluați o poveste de dragoste care vă poate face fericiți.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 RAC

 

Relația cu partenerul de viață a căpătat acea stabilitate care poate duce la căsătorie și să aveți copii, pentru că asta vă doriți, e de neconceput fără.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 LEU

 

E momentul marilor întâlniri, poate fi o revedere care-o să reaprindă scânteia iubirii și o să vi se schimbe întreaga viață – în bine.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 FECIOARĂ

 

Poate pregătiți o masă festivă și că e Sfântul Nicolae și pentru că ați luat lucruri noi prin casă și le faceți safteaua – motive o să tot găsiți.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 BALANȚĂ

 

Sunt niște oameni dispuși să pună umărul la problemele cu care vă confruntați, dar s-ar putea să preferați să vă descurcați fără ajutorul nimănui.

 

Horoscop 6 decembrie 2020 SCORPION

 

Parcă s-au mai topit asperitățile din cadrul relației de cuplu și o să vă duceți la alt nivel comunicarea cu partenerul.


VIDEO PROTVPLUS.RO