Horoscop 4 ianuarie 2019. Zodiile care au parte de un nou început. Veşti bune azi


Ultimul update: Vineri 04 Ianuarie 2019 10:08
Data publicarii: Vineri 04 Ianuarie 2019 07:52
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă şi de noi şi de ai noştri. O să ne iasă uşor toate, poate şi pentru că avem mai multă încredere în noi şi ne putem folosi energia la maximum. Veşti bune azi.

CAPRICORN
Puteţi primi răspunsuri favorabile la cererile pe care le-aţi înaintat anul trecut şi să recuperaţi şi bani, printre altele. Începeţi proiecte noi la care veţi munci în ritm susţinut şi o să primiţi recunoaştere la sfârşitul anului.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă coopteze cineva într-un proiect particular şi dacă dispuneţi de timpul necesar şi de energie o să va-ncumetati, pentru că vă place genul. O să vă suiţi la volan sau în tren s-o porniţi într-o aventură turistică, acolo unde vă aşteaptă nişte prieteni sau rude.

PEŞTI
E bine sa aveţi un plan de ascensiune în cariera pentru că mai mult ca sigur o să se intâmple ceva de genul ăsta şi pregătiţi terenul. O invitaţie la un eveniment monden, poate să fie vorba şi despre voi acolo, c-o să primiţi un premiu.

BERBEC
O rezolvare, după lungi aşteptări, vi s-a dat ok-ul pentru o colaborare, poate vreţi să faceţi un credit bancar să vă luaţi casă, maşina, o vacanţă de cinci stele. Poate va apucaţi de nişte cursuri, urmaţi o specializare şi o să vă crească, automat, cota valorica.

TAUR
În continuare e o perioadă favorabilă relaţiei de cuplu, iar dacă n-aveţi pe nimeni o să apară cineva - totul e să vă doriţi să fiţi iarăşi în doi, că se poate. Poate va vinde cineva un pont şi aflaţi cum să obţineţi mai uşor un credit pentru ceva de care aveti nevoie urgent.

GEMENI
Se poate să fiţi chemaţi la nişte discuţii pe marginea unor proiecte de serviciu şi să vă exprimaţi un punct de vedere, să luaţi şi decizii. Cineva care-şi doreşte să fiţi împreună revine în forţă, pentru că vrea să vă recucerească şi asta neapărat.

RAC
Poate faceţi cumva, măcar acum după sărbători să-i adunaţi pe toţi ai voştri la un loc, să păşiţi cu dreptul în anul care vine şi să aveţi parte de confort sufletesc. O să faceţi treaba pe-acasă şi poate va rămâne timp să şi plecaţi pe undeva în vizită, la plimbare, să vă deconectaţi.

LEU
Aveţi multe idei de proiecte pe care vreţi să la puneţi în practică şi o să reuşiţi, treptat, să faceţi ce v-aţi propus, c-o să daţi şi de sponsori care să vă finanţeze. E cineva care o să vă abordeze cu îndrăzneală, pentru că simte un potenţial de relaţie care trebuie explorat.

FECIOARĂ
Se poate să mai luaţi câte ceva pentru casa, numai pentru ca ati fi dat de nişte reduceri atrăgătoare şi o să vă puneţi casa la punct cu minimum de efort financiar. O să mai achitaţi nişte dări, poate v-o fi rămas ceva neplătit de anul trecut şi o să vă eliberaţi de o grijă.

BALANŢA
Aflaţi noutăţi care vă pot pune pe o nouă traiectorie profesională şi o să vă redescoperiţi, o să vă bucuraţi de o libertate de exprimare. Vă invita cineva în alt oraş, poate e o staţiune turistică şi rămâneţi peste noapte acolo, încă o zi, două.

SCORPION
O să luaţi nişte bani care-or să vă fie de mare folos dacă vă duceţi la distracţie pe undeva, poate plecaţi într-un city break, să vă aerisiţi. O să vă contacteze cineva c-aveţi o partitura de afaceri, să câştigaţi nişte bani, şi glorie dacă s-o putea.

SĂGETĂTOR
O veste, o prezenţă, un cadou, o ieşire în lume ceva o să spargă monotonia şi o să vă trezească un entuziasm care să vă dea un suflu nou, o speranţă de viaţă şi mai bună. Începeţi proiecte noi care să vă propulseze în cariera şi să vă repoziţionaţi pe scenă socială.

Horoscop 29 decembrie 2018. Zodia care primește o veste bună chiar de Revelion
Horoscop 29 decembrie 2018. Zodia care primește o veste bună chiar de Revelion
Horoscop 26 octombrie 2018. Zodia care trebuie să fie atentă la bani
Horoscop 26 octombrie 2018. Zodia care trebuie să fie atentă la bani
Horoscop 23 octombrie 2018. Zodia care pune capăt tensiunilor din cuplu
Horoscop 23 octombrie 2018. Zodia care pune capăt tensiunilor din cuplu
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 20 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 23 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor semna un contract
Horoscop 22 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 21 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o ofertă avantajoasă
Horoscop 20 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele se pot muta în casă nouă
Horoscop 19 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele pot începe o viață nouă
Horoscop 18 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au de primit bani
Horoscop 17 septembrie, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 17 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii au parte de o provocare
Horoscop 16 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Cheltuieli neprevăzute pentru Pești
Horoscop 15 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au parte de o provocare
Horoscop 13 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 12 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au o nouă sursă de bani
Horoscop 11 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o mărire de salariu