Horoscop 30 decembrie 2018. Zodia care se confruntă cu o situație neașteptată


Ultimul update: Duminica 30 Decembrie 2018 10:45
Data publicarii: Duminica 30 Decembrie 2018 08:05
Categorie: Horoscop

O zi a surprizelor. O să ne bucure orice revedere, c-o să trezească în noi filonul de bunătate şi omenie care face minuni în perioada asta a sărbătorilor. Vibraţia zilei este 3 şi o să conteze orice vorbă pe care-o s-o rostim.

 CAPRICORN: O revedere cu cineva care vă strecoară şi o ofertă de afaceri printre celelalte subiecte de conversaţie şi-aveţi la ce va gândi. Vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor să fie în preajma voastră şi nu sunt atât de des pe cât şi-ar dori să fie.

VĂRSĂTOR: O veste bună de la cineva care-o să vină în vizită într-una din zilele libere, pentru că nu mai poate de dorul vostru. O ieşire cu grupul şi la shopping şi la plimbare v-ar ţine în priză, să fiţi în atmosfera sărbătorilor, să vă încărcaţi sufleteşte pentru ce va urma de anul nou şi după.

PEŞTI: Poate-o să luaţi parte la un eveniment festiv care poate fi legat de voi, o fi şi vreo recunoaştere publică, printre altele.O să daţi iama prin magazine după ultimele promoţii care i-ar face fericiţi pe ai voştri şi o să staţi şi la șuetă cu prietenii, c-aveţi la dispoziţie un timp şi pentru voi.

BERBEC: Se poate să fiţi pe drum sau o porniţi cât de curând spre destinaţia de anul nou, să nu faceți totul pe fugă. Întrevedere neaşteptată cu cineva picat la ţanc, c-aveţi nevoie de o persoană care să vă ţină companie şi să puneţi la cale momentele cheie ale petrecerii de anul nou.

TAUR: Se poate să va fi decis şi voi să plecaţi pe undeva, să mai scăpaţi de eticheta de gazde, să fiţi şi voi musafiri, măcar pentru o zi. Noutăţile din sfera sentimentală curg şi o să faceţi o alegere cu inima, ca să nu regretaţi că nu v-aţi respectat dorinţele şi c-aţi lăsat să treacă şansa pe lângă voi.

GEMENI: O să-i convingeţi pe nepoţi, pe strănepoţi să-şi facă şi ei apariţia într-una din zilele de după anul nou, să fie familia completă la masă. Un mesaj, poate şi vine cel care va dă mesajul, şi-o să petreceţi o zi minunată într-o companie pe gustul vostru şi o să iasă de-aici o relaţie pe cinste.

RAC: Se anunţă cineva în vizită şi o să vă-ntrețineți frumos, c-aveţi program pentru următoarele zile. O să revedeţi nişte oameni cu care aveţi multe în comun şi o să vă faceţi şi alţi prieteni, de calitate, oameni valoroşi.

LEU: La o întâlnire amicală o să v-atragă cineva atenţia şi să fie o dragoste la prima vedere, dacă inima voastră e liberă. Încă vă preocupă cadourile, poate n-aţi găsit cel mai potrivit lucru pentru fiinţa iubită şi o să mai daţi roată prin târg să alegeţi ceva frumos.

FECIOARĂ: Un anturaj feminin care-o să vă ghideze spre ce aveţi voi nevoie şi să puneţi la cale o ieşire într-o staţiune de agrement. Aţi strâns nişte bani tocmai pentru zilele-astea de sărbătoare şi o să faceţi ce e cel mai votat lucru de către voi şi ai voştri, o ieşire într-un parc de agrement, o excursie de o zi.

BALANŢĂ: Cineva care nu poate trăi fără voi vă căuta şi o să simţiţi dacă-l puteţi reprimi pe acest om în viaţa voastră. O surpriză care-o să vă cam oblige şi pe voi la un gest de răspuns, c-o să fie ceva care să vă dea gata, că nu vi se-ntâmplă în fiecare zi un astfel de lucru

SCORPION: Se pare c-aţi pus ceva bani deoparte pentru Revelion şi plecarea în minivacanţă de după şi o să fie exact aşa cum aţi visat. Trăiţi o perioadă de confort sufletesc, s-ar putea spune şi o să vă puteţi aşeza la casa voastră, să faceţi pasul cel mare spre căsătorie şi cu gândul să deveniţi părinţi.

SĂGETĂTOR: Aveţi o disponibilitate impresionantă să le-ntindeți o mână de ajutor unor oameni, să le ziceţi o vorbă bună, măcar de susţinere morală.Lucruri cu totul neaşteptate apar din senin şi o să aveţi reacţiile în ton cu momentele respective, poate sunt nişte oameni speciali cu care-o să daţi nas în nas sau o persoană anume.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 29 decembrie 2018. Zodia care primește o veste bună chiar de Revelion
Horoscop 29 decembrie 2018. Zodia care primește o veste bună chiar de Revelion
Horoscop 28 decembrie 2018. Zodia care va primi o sumă importantă de bani
Horoscop 28 decembrie 2018. Zodia care va primi o sumă importantă de bani
Horoscop 27 decembrie 2018. Zodia care are de oferit bani înainte de revelion
Horoscop 27 decembrie 2018. Zodia care are de oferit bani înainte de revelion
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 21 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea venituri în plus
Horoscop 20 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor face economii
Horoscop 19 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor cheltui o sumă de bani
Horoscop 18 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii câştigă bani în plus
Horoscop 17 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de un câștig
Horoscop 16 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au reuşite financiare
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 15 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Peştii scapă de toate datoriile
Horoscop 14 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii își vor întemeia o familie
Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize
Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale
Horoscop 11 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 10 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii au cheltuieli suplimentare