Horoscop 29 septembrie, cu Neti Sandu. Peștii au probleme de sănătate

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu rezolvări. O să ne putem călca pe orgoliu și să facem noi primul pas spre o împăcare, sau o să-i acceptăm scuzele cuiva care-a recunoscut c-a greșit față de noi.

Vibrația zilei este 11 și o să ne putem depăși pe noi înșine. Trebuie doar să vrem. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

 

Horoscop 29 septembrie BALANȚĂ

 

Se poate să reglați o situație legată de înscrierea la o școală, ori poate de o angajare, ca să fie totul în regulă.

Citește și
Horoscop 31 august, cu Neti Sandu. Vărsătorii își gestionează banii cu cap
Horoscop 27 septembrie, cu Neti Sandu. Gemenii au probleme cu școala

Aproape zilnic apar lucruri, situații pe care vă trebui să le-ndreptati, că or fi fost făcute în pripă, sau poate n-ați apucat să faceți ce trebuia c-ați fost ocupați.

 

Horoscop 29 septembrie SCORPION

 

E momentul unei reconcilieri cu cineva care se-ndepărtase de voi, dar încă vă leagă sentimente puternice de acea persoană.

Se pare c-ați neglijat o problemă de sănătate și cel mai bine ar fi să-ntrebati medicul ce se-ntâmplă și să faceți și un set de analize medicale să vedeți ce și cum.

 

Horoscop 29 septembrie SĂGETĂTOR

 

Comunicarea cu anturajul trebuie perfecționată, c-au tot avut loc neînțelegeri c-au fost percepute greșit vorbele voastre.

E posibil să vă parvină niște bani care să acopere cheltuielile acestei perioade și să puteți ieși în weekend pe undeva, că aveți nevoie de spațiu, de aer, de mișcare.

 

Horoscop 29 septembrie CAPRICORN

 

Relația cu partenerul de cuplu e într-o continuă transformare, că fiecare trebuie să vină cu ceva nou, trebuie dat refresh.

Poate reluați o negociere și cine știe, poate noile condiții vă convin și bateți palma, semnați contractul - iar dacă nu, așteptați o ofertă mai bună.


Horoscop 29 septembrie VĂRSĂTOR

 

Pot veni ceva bani, fie de la serviciu, fie din surse colaterale și să faceți plăți, să scăpați întâi de datorii.

O s-aveți de semnat niște acte, poate ați devenit proprietari, patroni, ceva care vă-ncarcă, automat, cu nite responsabilități pe care vă tarebui să le luați în serios.

 

Horoscop 29 septembrie PEȘTI

 

De sănătate trebuie avut neapărat grijă, că apar niște avertismente, nu e de glumă.

Poate vă interesați pe la bănci de un împrumut și o să vă mai gândiți dacă-l cereți sau nu, că poate vindeți ceva și faceți rost de bani - și se rezolvă problema financiară.

 

Horoscop 29 septembrie BERBEC

 

E cineva care vrea să fiți împreună și o să insiste, mai ales dacă nu vede un entuziasm din partea voastră. Poate iese ceva.

Poate vă răzgândiți în privința unor colaborări și o să le acceptați, deși ziceați că n-aveți timp, dar lucrurile s-au așezat altfel și acum vă permiteți.

 

Horoscop 29 septembrie TAUR

 

O să mai luați câte ceva nou pentru casă și poate apelați la rezerve dacă nu vreți să intrați în contul curent.

Vi se dă ceva nou de făcut la serviciu și o să vă conformați chiar dacă o să depuneți eforturi suplimentare, că e spre binele vostru să mai cereți un surplus salarial.

 

Horoscop 29 septembrie GEMENI

 

Poate le-ați promis copiilor o ieșire în parc, la un escape room, la film și faceți cumva să vă țineți de cuvânt.

Cineva de care vă separaserăți revine cu gânduri de-mpăcare și o să vă gândiți dacă mai are loc în inima voastră - vedeți ce simțiți și ce-i spuneți persoanei.

 

Horoscop 29 septembrie RAC

 

Încă mai sunt niște lucruri de pus la punct acasă și o să alocați resursele necesare, timp și bani ca să creați confortul necesar.

Apar vești, oameni, care vor câte ceva de la voi și o să faceți față, cu brio, tuturor situațiilor c-aveți o stare de echilibru interior și vine totul de la sine.

 

Horoscop 29 septembrie LEU

 

O să vă consultați cu rudele în privința unor evenimente care vor avea loc în familia voastră și o să contribuie fiecare cu câte ceva.

Poate puneți pe roate o afacere care-o să v-aducă succes c-or să pună și alții umărul, că e un grup care vrea să lucrați împreună, c-aveți preocupări, idealuri comune.

 

Horoscop 29 septembrie FECIOARĂ

 

O să vă-ntelegeți mult mai bine cu anturajul, colegial, amical, c-au tot fost niște disensiuni care-au erodat relațiile.

O să scoateți probabil, mai mulți bani din buzunar, poate pentru c-ați amânat ratele și nu mai aveți încotro, trebuie să ajungeți cu ele - la zi! Și-or mai fi și alte plăți de făcut.

 

 

Citește și...
Horoscop 28 septembrie, cu Neti Sandu. Taurii au o idilă
Horoscop 28 septembrie, cu Neti Sandu. Taurii au o idilă

O zi cu rezolvări. Poate le acordăm mai mult timp lucrurilor pe care le-am făcut la repezeală în mod superficial și le realizăm acum, așa cum trebuie, ca să avem de câștigat.

Horoscop 27 septembrie, cu Neti Sandu. Gemenii au probleme cu școala
Horoscop 27 septembrie, cu Neti Sandu. Gemenii au probleme cu școala

O zi a recuperărilor. Sunt lucruri pe care nu le-am spus ori nu le-am făcut suficient de bine și-atunci trebuie să le corectăm, să facem totul ca la carte.

Horoscop 26 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii își repară relația sentimentală
Horoscop 26 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii își repară relația sentimentală

Armonizări azi. O să atragem oamenii cu care ne asortăm sufletește și putem construi o relație durabilă.

Recomandări
Povestea lui Radu Ionescu, unul dintre cei mai buni chefi despre care scriu publicațiile prestigioase din străinătate
Povestea lui Radu Ionescu, unul dintre cei mai buni chefi despre care scriu publicațiile prestigioase din străinătate

România are o savoare aparte, iar Radu Ionescu, unul dintre cei mai talentați chefi din România, îi adaugă ingredientul care o scote în fața lumii: pasiunea pentru bucătăria românească, pe care o reinventează.  

Parada de 1 Decembrie 2022: S-a încheiat parada de Ziua Națională a României în București
Parada de 1 Decembrie 2022: S-a încheiat parada de Ziua Națională a României în București

Pe 1 Decembrie se sărbătorește Ziua Națională a României. Cu această ocazie, în București și în marile orașe din țară se organizează parade militare.

Trăim în cea mai bună Românie de până acum
Trăim în cea mai bună Românie de până acum

Trăim în cea mai bună Românie de până acum