Horoscop 27 septembrie, cu Neti Sandu. Gemenii au probleme cu școala

×
Codul embed a fost copiat

O zi a recuperărilor. Sunt lucruri pe care nu le-am spus ori nu le-am făcut suficient de bine și-atunci trebuie să le corectăm, să facem totul ca la carte.

Vibrația zilei este 9 și e momentul să-ncercăm să ne depășim pe noi înșine. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

 

Horoscop 27 septembrie BALANȚĂ

 

O să perfectați comunicarea și cu partenerul de cuplu și cu rudele cu colegii și o să vă armonizați și cu prietenii în perioada asta.

Citește și
horoscop
Horoscop 25 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii încep o relație
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

V-au rămas niște lucruri de rezolvat, de unele ştiţi, de altele nu, şi încet-încet o să le duceţi pe toate la bun sfârşit că aveți la dispoziţie aproape o lună de zile.

 

Horoscop 27 septembrie SCORPION

 

Se vine cu oferte de lucru, pot fi colaborări și o să vă bucurați de un plus financiar cu care să luați cam tot ce vă trebuie.

Sufletește v-ar putea fi și mai bine și o să apară și în viața voastră cineva care să vă fie un companion de talia voastră, cu care să vă asortați de minune.

 

Horoscop 27 septembrie SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă implicați într-o activitate de binefacere ca să vă simțiți utili, și mai ales să le fiți altora de ajutor.

O să mai reglați comunicarea cu partenerii de afaceri care nu prea-și țin promisiunile și vă-ncurcă, vă lasă cu treburile neterminate și trebuie vorbit - clar - cu ei.

 

Horoscop 27 septembrie CAPRICORN

 

Sunt niște acte pe care trebuie să le semnați și e de umblat și de accesat tot felul de link-uri prin telefon ca să răzbiți.

Se poate să vă relansați cu ceva care să prindă bine la public și or să se-adune banii în cont, c-aveți de recuperat și din urmă câte ceva.

 

Horoscop 27 septembrie VĂRSĂTOR

 

O să vă cheme cineva pentru o zi, două, prin țară pe undeva și dacă prindeți un week-end liber o să vă croiți drum pân-acolo.

Un lucru pe care vi l-ați dorit de multă vreme se poate împlini și să vă ridicați la alt nivel profesional c-o să puneți toată experiența la bătaie.

 

Horoscop 27 septembrie PEȘTI

 

O să colaborați în termeni buni cu cineva care lucrează cot la cot cu voi și veți avea parte de câștiguri.

O să puteți câștiga mai mulți bani și să vă permiteți o lejeritate în mișcare, să vă mai plimbați prin stațiunile de agrement, măcar în week-end, dacă nu mai aveți concediu.

 

Horoscop 27 septembrie BERBEC

 

Pe cât de bine v-ați înțeles cu partenerul de cuplu, pe-atât de ciudate par unele discuții, poate pentru că s-a strecurat neîncrederea.

Poate revizuiți niște contracte și vedeți ce păstrați și ce nu, ca să nu fie prea solicitant, să mai luați și voi un respiro.

 

Horoscop 27 septembrie TAUR

 

Sunt niște lucrări de reparații de făcut pe-acasă și o să puneți toți umărul să faceți treaba ca lumea, nu de mântuială.

Or să vă intre bani și să v-așteptați la cheltuieli suplimentare, c-oți fi uitat de niște plăti și să nu vină și vreo amendă, vreo atenționare.

 

Horoscop 27 septembrie GEMENI

 

Veștile sunt amestecate, dar puteți alege părțile bune și să vă faceți planuri pentru o viață de cuplu mai bună.

Se poate să vă interesați la școală de situația copilului, poate va trebui să-l mutați în altă clasă, ori sunt taxe de plătit, altminteri apar probleme, sau de școala voastră este vorba.

 

Horoscop 27 septembrie RAC

 

Poate v-ați făcut vreo programare la medic, sau urmează s-o faceți preventiv, măcar, dacă nu vă supără nimic.

Sunt chestiuni care țin de casă și pe care vă trebui să le rezolvați neapărat, ca să fie totul funcțional, mai ales dacă lucrați și acasă, copiii au nevoie și ei de un spațiu al lor.

 

Horoscop 27 septembrie LEU

 

Vi se vor semna niște acte și o să puteți avansa cu o lucrare, cu școală, sau cu munca în particular.

Poate va trebui să puneți umărul la o activitate de grup care n-a avut succesul scontat fără voi și o să fie și pentru voi un dublu succes - și individual și colectiv.

 

Horoscop 27 septembrie FECIOARĂ

 

Relația cu rudele apropiate se poate reface, să aflați unii de alții și să vă oferiți ajutorul, dacă e cazul.

Vi s-au promis bani și o să-i luați dar cu întârziere - totul e s-aveți răbdare că lucrurile se rezolva într-un ritm mai lent - dar să nu disperați.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Horoscop 26 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii își repară relația sentimentală
Horoscop 26 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii își repară relația sentimentală

Armonizări azi. O să atragem oamenii cu care ne asortăm sufletește și putem construi o relație durabilă.

Horoscop 25 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii încep o relație
Horoscop 25 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii încep o relație

O zi frumoasă. O să ne dăm voie să ne simțim bine că e un cer armonios și ne putem alimenta direct, fără intermediari.

Horoscop 24 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Gemenii au o nevoie interioară să se implice în diferite activităţi creative
Horoscop 24 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Gemenii au o nevoie interioară să se implice în diferite activităţi creative

Horoscop 24 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Să-ncercăm cu duhul blândeţii să le venim de hac problemelor cu care ne confruntăm ca să avem şi o satisfacţie sufletească, printre altele.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.