Horoscop 27 aprilie, cu Neti Sandu. Berbecii primesc o mărire de salariu

Dată publicare: 27-04-2021 07:08
Dată actualizare: 27-04-2021 09:17


Avem energie și ar fi bine să profităm la maximum, să nu ratăm o șansă de a face ceva special.

Vibrația zilei este 9 și să ținem minte care este scopul nostru, ca să-l atingem.

 

Horoscop 27 aprilie TAUR

 

E o interacțiune cu factori de decizie și o să aflați ce-aveți de făcut în continuare, ca să mergeți direct la țintă, să nu vă pierdeți în amănunte.

 

Horoscop 27 aprilie GEMENI

 

Se poate să fie mult de lucru la serviciu și să vă descurcați frumos, că sunt chestiuni la care vă pricepeți și pe care-o să le faceți cu lejeritate.

 

Horoscop 27 aprilie RAC

 

O întâlnire față-n față cu persoana cu care vreți să formați un cuplu ar aduce într-o altă lumină relația voastră și-ați ști ce să corectați ca să meargă ca unsă.

 

Horoscop 27 aprilie LEU

 

Poate faceți o curățenie generală acasă, și eliminați lucrurile de care vă-mpiedicați prin casă pentru că nu le mai folosiți și puneți altele noi în locul lor.

 

Horoscop 27 aprilie FECIOARĂ

 

Situația școlară trebuie clarifictă, să vedeți dacă sunt mediile încheiate, dacă mai e de prezentat vreo lucrare, să mai dați vreun examen, să mai achitați vreo taxă.

 

Horoscop 27 aprilie BALANȚĂ

 

Vă pot intra bani și să faceți plăți, ca să scăpați de datoriile mari, de rate, de facturi și să vă echilibrați și voi, în sfârșit, financiar.

 

Horoscop 27 aprilie SCORPION

 

E un tumult sufletesc, poate pentru c-ați lăsat în aer o problemă care-a apărut în cuplul vostru și pe care dacă n-o discutați se va amplifica.

 

Horoscop 27 aprilie SĂGETĂTOR

 

La voi sfera comunicării e activată frumos și ați putea lansa un proiect online care să vă aducă beneficii morale, materiale. Poate publicați ceva, o carte, un studiu.

 

Horoscop 27 aprilie CAPRICORN

 

Or să vă caute, cu un motiv, prietenii, poate aveți o preocupare comună și o să pună toată lumea umărul ca să atingeți un obiectiv important.

 

Horoscop 27 aprilie VĂRSĂTOR

 

Pare să fie solicitant la serviciu și o să vă dați peste cap să vă achitați de responsabilități și veți lucra contracronometru.

 

Horoscop 27 aprilie PEȘTI

 

E posibil să iasă la iveală o problemă mai veche, vreun conflict sentimental care trebuie stins, mai ales că vine Paștele, să fiți curați sufletește.

 

Horoscop 27 aprilie BERBEC

 

Poate cereți o mărire de salariu și n-ar fi imposibil să primiți sub formă de bonus, de tichete, o primă, ceva care să completeze suma lunară.


VIDEO PROTVPLUS.RO