Horoscop 24 martie, cu Neti Sandu. Berbecii au parte de câștiguri însemnate

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 24 martie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de veștile bune, iar cele mai pestrițe or să ne țină în gardă, să nu ratăm un contract avantajos sau o întâlnire promițătoare din punct de vedere sentimental.

Vibrația zilei este 6 și o să cultivăm armonia în cuplu, în familie.

Horoscop 24 martie BERBEC

Ați putea pleca pe undeva și să rezolvați atât chestiuni de afaceri, cât și personale și o să fie cu folos călătoria. O să vă puteți extinde afacerile și să câștigați bani frumoși, numai să fiți pe fază, să alegeți ce vi se potrivește, dar mai ales ce se cere pe piață.  

Horoscop 24 martie TAUR

O s-aveți de recuperat niște bani și or să v-ajungă pentru cheltuielile acestei perioade ca să nu aveți restanțe. Vă asociați cu niște oameni care au un simț al afacerilor și ați face bine să mergeți pe mâna lor că să vă asigurați succesul, banii. 

Horoscop 24 martie GEMENI

Ați rămas cuiva datori cu un răspuns referitor la posibilitatea de a forma un cuplu și poate ieșiți la cafea să vorbiți deschis. O s-aveți o întâlnire importantă, ca să vedeți încotro o s-o porniți din punct de vedere profesional, ca să vă oferiți o șansă de progres în sfera asta profesională. 

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Horoscop 24 martie RAC

O să puteți semna un contract, să definitivați o situație legată de o proprietate sau de sfera învățământ. E posibil să luați ceva bani de la serviciu sau din colaborări și să achitați niște facturi, să faceți și puțin shopping online, că-n magazine vă ia prea mult timp.

Horoscop 24 martie LEU

Se poate să vă interesați la bancă de un credit ca să vă luați o casă ori altă mașină. V-au rămas niște concluzii de tras cu privire la un parteneriat cu niște oameni care au mare încredere în forțele voastre și că puteți avea succes împreună.

Horoscop 24 martie FECIOARA

E cineva care vrea să vă recucerească și dacă nu i-a luat nimeni locul, n-o să vă împotriviți. O să vă bucurați de ofertele de colaborare și o să cântăriți bine de tot situația înainte de a semna cu cineva, ca să nu munciți mai mult decât face. 

Horoscop 24 martie BALANȚĂ

O să acordați o oră, două unui hobby care să vă dea o stare de spirit mai bună, să existe un vibrato, în stilul vostru. Pare să fie o perioadă încărcată la serviciu și să vă dați tot interesul să iasă lucrurile perfect, să fie mulțumiți șefii și să luați și bani în plus, dacă e posibil. 

Horoscop 24 martie SCORPION

Sufletește, promite să vă fie mai bine și o să vă înțelegeți cu partenerul de viață c-o să și comunicați, nu ca pân-acum. Se conturează bani, dar și cheltuieli, parte din ele neprevăzute, dar o să va descurcați - chit c-o să apelați și la economii.

Horoscop 24 martie SĂGETĂTOR

Se poate să mai faceți un pas în reamenajarea locuinței sau poate construiți ceva pe lângă casă. Noutăți, bani, o invitație să vă alăturați unei echipe ca să puneți umărul la o activitate care v-ar aduce notorietate și venituri suplimentare.

Horoscop 24 martie CAPRICORN

Munca de echipă se va dovedi, în continuare de succes și poate vă duceți și la o sala de sport să vă antrenați că aveți nevoie de condiție fizică. Vă puteți găsi ceva în plus de lucru și să vă rămână puțin timp pentru familie, dar să merite efortul, c-o s-aveți bani de Paște. 

Horoscop 24 martie VĂRSĂTOR

O să aveți rezultate bune la școală, la examene, pot fi reușite ale copiilor, care s-au descurcat, de minune, la școală, online. O să treceți în revistă niște oferte de lucru ca să vedeți dacă e vreuna convenabilă sau or fi mai multe și o s-aveți de ales. Poate veți semna un contract, totuși.

Horoscop 24 martie PEȘTI

Se poate să ajungeți la concluzia că e momentul să vă căsătoriți și să vă luați o locuință mai spațioasă. Dacă sunteți, deja, căsătoriți o să vă meargă și mai bine. Apar, din senin, tot felul de oportunități de a face progrese pe mai multe planuri și să căpătati notorietate, că munca voastră, în sfârșit, contează. Și vin și bani totodată.

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.