Horoscop 24 aprilie, cu Neti Sandu. Berbecii le fac surprize celor dragi

Dată publicare: 24-04-2021 06:44
Dată actualizare: 24-04-2021 09:23


Horoscop 24 aprilie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de o vorbă bună, de o atenție, oricât de mică din partea celor care contează pentru voi și asta va fi pregătirea voastră sufletească pentru Florii și Paște.

Vibratia zilei este 6 si armonia pe care-o cream în jurul nostru va fi cadoul nostru pentru noi și pentru ceilalți de Paște.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 TAUR

 

E o sărbătoare în familie, poate e ziua voastră de naștere sau o serbați pe cea de mâine, de nume, că sunt Floriile mâine, și se poate să primiți de azi daruri.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 GEMENI

 

Se întâmplă ceva care să vă scoată din starea de monotonie, poate o apatie, chiar și o invitație la o cafea măcar va ridica, serios, starea de spirit.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 RAC

 

O să stați mai pe lângă casă, dacă nu chiar acasă, că aveți nevoie de odihnă, dar nu înainte de a pune casa la punct, că mai e puțin până la Paște.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 LEU

 

E cineva care v-a lipsit și cu care vreți să strângeți relațiile, ca să fiți un cuplu, pentru că există o compatibilitate - rămâne de văzut cand că va puteți întâlni.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate dați o fugă la niște rude mai apropiate să le duceți câteva lucruri, dacă n-or fi restricții de deplasare, iar dacă sunt le trimiteți altădată.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 BALANȚA

 

O să intrați la cheltuială și dacă vreți să evitați cozile de la magazin, cumpărați de pe online ca să scutiți timp, energie și să vă apărați sanatatea.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 SCORPION

 

Vă pregătiți de un moment emoționant, poate va avea loc o nuntă sau poate un botez și o să stabiliți condițiile, invitații și meniul - totul restrâns.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR

 

V-au rămas multe treburi de făcut pe-acasă, că ați fost ocupați până peste cap și o să dați zor să terminați și curățenia și reamenajarea, că n-o să mai aveți cand să faceți.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 CAPRICORN

 

O să jonglați cu niște bani ca să luați și cadouri, să face și aprovizionarea și să păstrați și de rezervă să vă puteți mișca atunci când se vor ridica restricțiile.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Aveți multe pe cap, dar o să le rezolvați pe toate relativ ușor, că aveți o stare de spirit înaltă și lucrurile par să se rezolve și de la sine.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 PEȘTI

 

Se pare că o să faceți câteva deplasări scurte ca să le asigurat copiilor, nepoților ce au nevoie și o să vă luați și vouă diverse pentru casă și ai voștri.

 

HOROSCOP 24 APRILIE 2021 BERBEC

 

E posibil să primiți de undeva niște bani și să faceți și cheltuieli în stilul vostru, fără să vă impuneți un barem strict, că vreți să le faceți surprize celor dragi.


VIDEO PROTVPLUS.RO