Horoscop 23 aprilie, cu Neti Sandu. Săgetătorii au în plan investiții importante

Dată publicare: 23-04-2021 07:57
Dată actualizare: 23-04-2021 09:40


Horoscop 23 aprilie, cu Neti Sandu. Apar lucrurile pe care ni le-am dorit, la care doar am visat și putem face din viața noastră o sărbătoare.

Vibrația zilei este cinci şi e bine să ne facem curaj și să visăm în continuare.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 TAUR

 

Lucrurile se leagă frumos la voi și o să puteți să daţi lovitura în afaceri, să faceți rost de bani și să căpătaţi și o distincție, o recompensă bănească, un titlu.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 GEMENI

 

Întrevedere cu cineva care își dorește o colaborare cu voi și se poate să vă convingă să luați parte la proiectul respectiv, c-o să vină și banii cât de curând.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 RAC

 

Intrați într-o nouă etapă din viața personală, poate vă pregătiți să deveniți părinți, poate sunteți în căutarea unei locuințe mai spațioase.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 LEU

 

Vă puteți interesa de condițiile unei promovări la slujbă, poate va trebui să dați concurs, să veniți cu un proiect, o strategie care să vă dea o nouă direcție activității de la slujbă.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 FECIOARĂ

 

E o șansă de a lucra la ceva care vă place la serviciu și chiar dacă o să fie mult de lucru o să păstrați ritmul pentru încă situație convenabil.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 BALANȚĂ

 

O să vă bucurați de o veste bună, de prezența cuiva care vă scoate dintr-un impas emoțional și o să vă eliberați și voi sufletește că tot vine Paștele și e bine să fim cu sufletul curat.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 SCORPION

 

Se observă o mai bună comunicare cu şefii și vor ține cont de părerile voastre că vor deprinde niște idei valoroase cu aplicabilitate la ce lucrați voi acolo.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să luați o decizie legată de bani, poate dați avansul pentru o casă, vă tentează și o mașină nouă, dar important e ce spune şi familia, ca să vă puneți de acord.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 CAPRICORN

 

V-ați putea desfășura din punct de vedere creativ, poate încolţise de mult în mintea voastră o idee strălucită care să vă aducă și banii pe lângă glorie.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Intuiția vă spune spre ce să vă îndreptăţi, că poate vreți să schimbați macazul, să abordați un alt drum, fie de studiu, fie de lucru - să aveți un alt job.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 PEȘTI

 

O să funcționați în cadrul unui grup, dar munca voastră se va decupa frumos și o să fie cu succes și pentru că o să pună toată lumea umărul.

HOROSCOP 23 APRILIE 2021 BERBEC

 

Încep să vi să plătească niște ore suplimentare și poate puneți deoparte, deşi și nu sunteți genul, niște bani, ca să vă puteți s-o mișcat de sărbători sau după