HOROSCOP 2014. An plin de intamplari, decizii neasteptate si schimbari ce afecteaza viata de cuplu

×
Codul embed a fost copiat

Ne asteapta un an plin de intamplari si decizii neasteptate. O spun astrologii, care vorbesc despre schimbari radicale care pot afecta si viata de cuplu.

Cat despre bani, nu ar fi rau sa fim ceva mai chibzuiti. Sa nu uitam nici de horoscopul chinezesc. Ne pregatim sa intram in Anul Calului de Lemn, un an al reusitelor, in care vom gasi raspunsuri la intrebarile care ne-au macinat.

HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

In mare, anul 2014 are semne bune pentru toate zodiile. Daca berbecii au parte de schimbari si isi pot gasi marea dragoste, taurii au sanse mari sa se aseze la casa lor. Gemenii vor recupera bani, iar raci vor avea curajul sa ceara o functie si chiar sa se casatoreasca.

Acelasi drum il pot parcurge si leii din a doua jumatate a anului, in timp ce fecioarele vor fi cheltuitoare, dar vor si castiga mai mult.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Balanta invata cum sa faca bani, scorpionii semneaza acte importante, iar sagetatorii se pot trezi cu mosteniri. Ajungem si la capricorn, care are parte si el de schimbari. Pe varsatori ii asteapta o marire de salariu, in timp ce pestiii ar putea avea un nou loc de munca.

Daca e sa ne raportam insa la toate zodiile, se anunta un an in care vom fi cu totii mai curajosi, vom avea mai multe initiative si vom incepe lucruri noi, spun astrologii.

"Sa practicam un sport, un hobby, sa ne ocupam de sfera creativitatii mai mult decat pana cum si asta inseamna o redescoperire de sine. Totodata, putem calatori mai mult", spune Neti Sandu.

Pe de alta parte, mare atentie la viata de cuplu. Pot fi lucruri nespuse care, la un moment dat, strica armonia. Nu ar fi rau sa fim si ceva mai calculati.

"Trebuie sa avem grija sa fim statornici in pusul pe hartie al banillor si sa nu depasim bugetul cu cheltuieli care nu isi au rostul. Exista tentatia de a cheltui bani si Saturn care ne obliga sa nu o facem", spune Neti Sandu.

Lucruri interesante ne rezerva si Anul Calului de Lemn, care incepe pe 4 februarie. Potrivit zodiacului chinezesc, vom descoperi ca avem abilitati noi. Vom reusi sa iesim cu bine din cele mai dificile situatii, luand decizii de moment.

Cristina Groza, specialist Feng Shui: "Anul acesta a revenit elementul foc, oamenii vor fi mult mai optimisti, iar bursa o sa inceapa sa urce. De aceea, sa ne asteptam totusi la o schimbare in bine. Va fi mai bine din punct de vedere economic".

Nu ar fi rau insa sa acordam o atentie speciala sanatatii. Cei nascuti in an de sobolan vor avea parte de agitatie, tocmai de aceea li se recomanda sa nu faca sporturi extreme si sa nu calatoreasca in zona de Nord-Vest. Regula valabila pentru toti, pentru ca in 2014, de acolo vin energiile negative. Acolo se pot intampla si cele mai mai multe accidente, spun specialistii in Feng Shui. Daca in anul sarpelui am asistat la catastrofe de tren si autocar, in 2014 nu sunt excluse mai multe accidente de masina sau avion.

Vestea buna este ca putem inlatura energiile negative. Si nu purtand un simbol al calului, ci mai degraba un medalion care sa intruchipeze o capra. Dealtfel, norocosii vor fi cei nascuti in an de capra, dar si de cocos sau de bou.
 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Specialistii au realizat un HOROSCOP al anului 2014 pentru fiecare zodie in parte, prezentand principalele evenimente care vor avea loc pentru nativi, dar si o recomandare pentru fiecare zodie.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.