Horoscop 20 septembrie, cu Neti Sandu. Taurii își refac viața sentimentală

Ultima actualizare: 21-09-2021 07:15

Horoscop 20 septembrie, cu Neti Sandu. O zi cu Lună Plină. Și cu răspunsuri favorabile, cu aprobări și posibili bani smulși de la cei care nu vor să-i dea. 

Vibrația zilei este 2 și să facem lucrurile în tandem. 

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

 

E agitație la voi, sunt oameni care va solicită non stop și o să reușiți să faceți față noilor provocări și care pot fi incitante - de-a dreptul. 

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE BALANŢA

 

E posibil să primiți bani, chiar dacă nu e zi de salariu și o să vă luați diverse lucruri de pe online ca să nu vă pierdeți timpul prin magazine și ca să vă protejați.

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE SCORPION

 

Se-ntâmpla lucruri frumoase în viața voastră și o să găsiți pe cineva care să fie ceea ce va doreați, de multă vreme și o să puteți fi fericiți.

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

 

E un grup care vrea să vă coopteze într-o activitate care-ar fi spre binele vostru și spre al altora, că voi aveți menirea asta de salvatori!

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE CAPRICORN

 

O s-aveți de legalizat niște situații și e de umblat, asta în cazul în care nu se poate rezolva totul din fața calculatorului, cu semnătura electronică.

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

 

Faceți monetarul să vedeți cum stați cu banii care vă mai rămân după ce achitați ratele, ca să alegeți o excursie pentru sâmbătă, duminică, sau alt gen de distracție.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE PEŞTI

 

Noutăți. Are loc o întâlnire și poate întră-n calcul un nou proiect care să va propulseze în carieră că tot vine anul vostru - anul viitor.

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE BERBEC

 

Ați putea lucra în paralel cu serviciul sau poate mai și învățati de-o să fiti așa ocupați și o să fie o upgradare pe mai multe planuri.

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE TAUR

 

O să vă puteți reface viața sentimentală dacă tocmai ați ieșit dintr-o relație care n-a mers și o s-o luați încetul cu încetul, că să nu săriți etapele.

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE GEMENI

 

Se ivește ocazia să vă lansați într-un nou domeniu și o să primiți și sprijin, ca să vă fie mai ușor și să răzbiți, să depășiți obstacolele.

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE RAC

 

O veste bună de la instituțiile statului, poate și din străinătate și o să știți ce-aveți de făcut, că erați într-o ușoară derivă.

 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE LEU

 

Poate-ați reglat situația financiară și vă e clar cât puteți cheltui ca să nu intrați în banii de rate și de facturi. Să fie un echilibru financiar.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO