Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani

Ultimul update: Miercuri 20 Februarie 2019 10:36
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2019 07:09
Categorie: Horoscop

Horoscop 20 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de veştile pe care-o să le primim, poate avem şi noi la rândul nostru de transmis nişte răspunsuri legate fie de muncă, fie de viaţă personală.

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi.

PEŞTI
O să apară cineva care vrea să faceţi echipa şi la treabă şi în timpul liber, poate practicaţi un sport, sau aveţi alte activităţi recreative. O s-aveţi succes în afaceri şi în tot ce întreprindeţi şi la şcoală o să vă descurcaţi de minune şi o să puteţi câştiga şi un proces dac-aţi avut ceva de recuperat.

BERBEC
Poate v-aţi ales un domeniu de studiu, scrieţi o carte, vă-nscrieți la masterat, doctorat, e un moment bun pentru astfel de lucruri. Se poate să munciţi mai mult în perioada asta şi să luaţi şi bani pe măsură, să aveţi de o plecare în concediu sau ca să vă luaţi o maşină nouă.

TAUR
Poate vă-ngrijiți şi de sănătate şi o să respectaţi tratamentul recomandat de medic şi procedurile - fizioterapie, gimnastică medicală. Poate cereţi amânarea unei rate sau o scădere a comisionului, vă interesaţi de ceva care v-ar face viaţa mai uşoară din punct de vedere financiar.

GEMENI
O să dezvoltaţi comunicarea în relaţia de cuplu şi dacă n-aţi legalizat relaţia o să simţiţi nevoia s-o faceţi pentru că va merge bine. Voi o să lansaţi la apă un proiect care-o să v-aducă în mod constant câştiguri şi poate vă extindeţi cu timpul, să vă sporiţi veniturile.

RAC
O să apară cineva în viaţa voastră şi care vă poate face fericiţi. Iar dacă aveţi o relaţie, o căsnicie, o să vă înţelegeţi şi mai bine. O să urgentaţi un demers ca să vă luaţi banii şi să ştiţi pe ce sumă puteţi conta, să nu faceţi cheltuieli pe care nu vi le permiteţi, să fiţi economi, cumpătaţi că de obicei.

LEU
Vă mai gândiţi dacă să faceţi pasul spre căsătorie sau să mai aşteptaţi să o cunoaşteţi şi mai bine pe această persoană care vă poate face fericiţi. Se poate să v-alegeţi cu nişte bani de pe urma unor colaborări, sau vi se înapoiază banii pe care i-aţi împrumutat mai demult - e o infuzie financiară - cu sursa necunoscută, poate.

FECIOARĂ
Sfera sentimentală are un supliment de afecţiune şi care o să se răsfrângă asupra voastră, a cuplului şi o să fie un confort sporit - afectiv. Poate vă faceţi curaj să mai schimbaţi din lucrurile care nu va mai plac şi chiar va-ncurca şi o să vă meargă bine, eliberaţi de surplusul inutil.

BALANŢA
Poate vă interesaţi la un notariat de ce acte aveţi nevoie ca să legalizaţi o situaţie, de câţi bani şi dacă trebuie şi martori pentru o vânzare-cumpărare. O să fiţi ocupaţi cu studiul, poate, vă pregătiţi de examene, îi ajutaţi poate şi pe copii să ajungă la meditaţii, la antrenamente, dacă practică un sport.

SCORPION
Preocupările de grup or să v-aducă succes şi eventual şi bani dacă sunt oameni interesaţi de produsele voastre, dacă vă găsiţi clienţi. Poate-o să faceţi ceva cu banii din cont, o să-i investiţi sau poate încă mai strângeţi până adunaţi cât trebuie ca să vă luaţi o casă, o maşină, ori să-ncepeti o afacere.

SĂGETĂTOR
O să puteţi sta liniştiţi dacă v-aţi făcut un control medical şi aţi aflat şi cum sunteţi şi o să vi se spună ce medicamente să luaţi în cazul unei afecţiuni. E posibil să vă lăsaţi convinşi să vă schimbaţi domiciliul şi să începeţi o viaţă nouă, c-aveţi multe de oferit şi de demonstrat şi vouă şi celorlalţi.

CAPRICORN
Poate v-aţi propus mai de mult să vă luaţi alte haine, să vă schimbaţi stilul chiar, dar abia acum aveţi dispoziţia necesară. Lucrurile vă ies mai uşor că va mai ajută şi alţii şi o să vă puneţi pe roate o afacere, mai rezolvaţi şi aspecte personale şi o să aveţi câştiguri pe mai multe planuri.

VĂRSĂTOR
Se poate să faceţi comanda on line de materiale sau aparatură pentru casă, c-or fi nişte lucruri pe care, de mult, vreţi să le puneţi la punct. O să puteţi câştiga mai mulţi bani, semnaţi un contract avantajos şi o să fie un salt în carieră, un reviriment în plan profesional.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
VIDEO PROTVPLUS.RO
zodiac
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Neti Sandu, horoscop 10 martie
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală
Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor
Horoscop 10 martie 2019. Zodia care va avea o întâlnire importantă ce îi va schimba viața
Horoscop 9 martie 2019. Zodia care ia o decizie importantă astăzi
Horoscop 8 martie 2019. Zodia care are o perioadă bună pentru refăcut viaţa sentimentală