Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de veştile pe care-o să le primim, poate avem şi noi la rândul nostru de transmis nişte răspunsuri legate fie de muncă, fie de viaţă personală.

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi.

PEŞTI
O să apară cineva care vrea să faceţi echipa şi la treabă şi în timpul liber, poate practicaţi un sport, sau aveţi alte activităţi recreative. O s-aveţi succes în afaceri şi în tot ce întreprindeţi şi la şcoală o să vă descurcaţi de minune şi o să puteţi câştiga şi un proces dac-aţi avut ceva de recuperat.

BERBEC
Poate v-aţi ales un domeniu de studiu, scrieţi o carte, vă-nscrieți la masterat, doctorat, e un moment bun pentru astfel de lucruri. Se poate să munciţi mai mult în perioada asta şi să luaţi şi bani pe măsură, să aveţi de o plecare în concediu sau ca să vă luaţi o maşină nouă.

TAUR
Poate vă-ngrijiți şi de sănătate şi o să respectaţi tratamentul recomandat de medic şi procedurile - fizioterapie, gimnastică medicală. Poate cereţi amânarea unei rate sau o scădere a comisionului, vă interesaţi de ceva care v-ar face viaţa mai uşoară din punct de vedere financiar.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

GEMENI
O să dezvoltaţi comunicarea în relaţia de cuplu şi dacă n-aţi legalizat relaţia o să simţiţi nevoia s-o faceţi pentru că va merge bine. Voi o să lansaţi la apă un proiect care-o să v-aducă în mod constant câştiguri şi poate vă extindeţi cu timpul, să vă sporiţi veniturile.

RAC
O să apară cineva în viaţa voastră şi care vă poate face fericiţi. Iar dacă aveţi o relaţie, o căsnicie, o să vă înţelegeţi şi mai bine. O să urgentaţi un demers ca să vă luaţi banii şi să ştiţi pe ce sumă puteţi conta, să nu faceţi cheltuieli pe care nu vi le permiteţi, să fiţi economi, cumpătaţi că de obicei.

LEU
Vă mai gândiţi dacă să faceţi pasul spre căsătorie sau să mai aşteptaţi să o cunoaşteţi şi mai bine pe această persoană care vă poate face fericiţi. Se poate să v-alegeţi cu nişte bani de pe urma unor colaborări, sau vi se înapoiază banii pe care i-aţi împrumutat mai demult - e o infuzie financiară - cu sursa necunoscută, poate.

FECIOARĂ
Sfera sentimentală are un supliment de afecţiune şi care o să se răsfrângă asupra voastră, a cuplului şi o să fie un confort sporit - afectiv. Poate vă faceţi curaj să mai schimbaţi din lucrurile care nu va mai plac şi chiar va-ncurca şi o să vă meargă bine, eliberaţi de surplusul inutil.

BALANŢA
Poate vă interesaţi la un notariat de ce acte aveţi nevoie ca să legalizaţi o situaţie, de câţi bani şi dacă trebuie şi martori pentru o vânzare-cumpărare. O să fiţi ocupaţi cu studiul, poate, vă pregătiţi de examene, îi ajutaţi poate şi pe copii să ajungă la meditaţii, la antrenamente, dacă practică un sport.

SCORPION
Preocupările de grup or să v-aducă succes şi eventual şi bani dacă sunt oameni interesaţi de produsele voastre, dacă vă găsiţi clienţi. Poate-o să faceţi ceva cu banii din cont, o să-i investiţi sau poate încă mai strângeţi până adunaţi cât trebuie ca să vă luaţi o casă, o maşină, ori să-ncepeti o afacere.

SĂGETĂTOR
O să puteţi sta liniştiţi dacă v-aţi făcut un control medical şi aţi aflat şi cum sunteţi şi o să vi se spună ce medicamente să luaţi în cazul unei afecţiuni. E posibil să vă lăsaţi convinşi să vă schimbaţi domiciliul şi să începeţi o viaţă nouă, c-aveţi multe de oferit şi de demonstrat şi vouă şi celorlalţi.

CAPRICORN
Poate v-aţi propus mai de mult să vă luaţi alte haine, să vă schimbaţi stilul chiar, dar abia acum aveţi dispoziţia necesară. Lucrurile vă ies mai uşor că va mai ajută şi alţii şi o să vă puneţi pe roate o afacere, mai rezolvaţi şi aspecte personale şi o să aveţi câştiguri pe mai multe planuri.

VĂRSĂTOR
Se poate să faceţi comanda on line de materiale sau aparatură pentru casă, c-or fi nişte lucruri pe care, de mult, vreţi să le puneţi la punct. O să puteţi câştiga mai mulţi bani, semnaţi un contract avantajos şi o să fie un salt în carieră, un reviriment în plan profesional.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ

Lună plină, cu rezolvări. Se acutizează nişte situaţii de care o să ne ocupăm şi noi, în sfârşit, de ele şi o să ne eliberăm de un stres. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.