Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an

17-02-2019 09:04


Horoscop 17 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să facem tot ce depinde de noi să scăpăm de tensiuni, să spargem conflictele care ne ţin încordaţi şi să ne bucurăm de viaţă.

Vibraţia zilei este 8 şi ar fi bine să nu cheltuim toţi banii din cont.

(VĂRSĂTOR)
O să intraţi şi în banii de facturi dacă ai voştri, în special copiii or să vrea să se dea cu schiurile sau cu patinele la munte. Poate or să vă dea întâlnire nişte persoane cu care nu rezonaţi pe mai toate registrele şi o să amânaţi întrevederea cu unii dintre ei, ca să vă menajaţi.

(PEŞTI)
Un mesaj cu vorbe alese o să vă convingă să ieşiţi la o întâlnire şi până să vă îndrăgostiţi - lulea - n-o să fie decât un pas. O stare bună, cu energie, entuziasm, o să ieşiţi pe-afară, mai faceţi şi un shopping şi vă mai luaţi câte ceva care să vă binedispună.

(BERBEC)
Puteţi face o plimbare în afara oraşului vostru şi să revedeţi nişte prieteni cu care -aveti multe în comun, să vă simţiţi bine. O să tot cheltuiţi bani, dar n-aveţi de gând să va-nchideți în casă numai ca să faceţi o economie pentru că vreţi să vă aerisiţi şi să vedeţi lume pe-afară.

(TAUR)
O să dați curs invitaţiei la un eveniment de grup, poate practicaţi un sport, sau aveţi alt gen de activităţi revigorante. Se poate să vă caute cineva din afara ţării, poate aranjaţi să vă duceţi şi voi acolo, la un moment dat, într-o vacanţă dacă aveţi şi ceva bani de buzunar.

(GEMENI)
Vă duceţi la un film, la un spectacol, poate e ceva special şi care are legătură şi cu voi. E un moment bun să reparaţi o relaţie care s-a deteriorat în timp, aşa, şi o să ajungeţi şi la căsătorie pentru că e an bun de mariaj până în decembrie.

(RAC)
O să ieşiţi pe la evenimente şi chiar o să păstraţi încă o vreme bunul obicei să vedeţi ce se-ntâmplă în societate şi o să vă placă. Poate găsiţi ceva gustos şi-i chemaţi pe ai voştri la un prânz cu familionul c-aveţi nevoie de prezenţa lor, să întăriţi legăturile cu membrii familiei.

(LEU)
Se poate să vă duceţi la schi, sau altundeva şi să fie cu descărcare de adrenalină, ca să vă eliberaţi de stres. E posibil să vă duceți la o zi aniversară şi să mai adăugaţi în lista de prieteni nişte nume, şi-o să vă tot vedeţi cu aceşti oameni de-aici înainte.

(FECIOARĂ)
E cineva care vrea să reaprindă flacăra iubirii şi se pare c-o să vă prindă într-un moment propice. O să fiţi ceva mai activi în grupul de prieteni şi o să ţineţi pasul cu ieşirile în lume, poate plecaţi într-o escapadă turistică de-o zi, la muine, la zăpadă.

(BALANŢA)
Poate-aveți de făcut un anunţ, de sărbătorit ceva şi-i chemaţi la o cafea, un fursec pe prieteni şi pe rudele apropiate. Poate le pregătiţi celor mici un miniparty, sau îi duceţi la locul de joacă preferat, la munte, la schi, la săniuş, poate şi în parc, numai să se joace.

(SCORPION)
Relaţia cu partenerul de cuplu e vijelioasă şi e bine să chemaţi spiritele ca să nu se işte vreo ceartă din senin. Preocupările de grup cu colegi, prieteni or să vă prindă bine c-o să rupeţi monotonia, o să faceţi lucrurile de care se vor bucura cei din jur, c-aveţi multe de oferit.

(SĂGETĂTOR)
O să vă descurcaţi cu banii dacă apre vreo ocazie specială să plecaţi pe undeva la distracţie şi să-i luaţi şi pe copii. Se poate să plecaţi şi cu trenul la munte, la schi, sau ca să le faceţi o vizita unor prieteni şi să vă-ntoarceţi la noapte, sau mâine dimineaţă.

(CAPRICORN)
Poate daţi o raită pe la magazine, poate mai prindeţi nişte reduceri să aduceţi un plus de culoare înfăţişării. Poate sunteţi implicaţi într-un program, de timp liber, şi o să vă mai dezmorţiţi un pic după încordarea de la serviciu, vă oferiţi un timp de respiro.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57