Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate

Dată publicare: 13-03-2019 07:22
Dată actualizare: 13-03-2019 10:00


Rezolvări azi. Sunt lucruri care se rezolvă de la sine şi altele care-or să ne scoată peri albi! O să primim însă şi ajutoare şi -atunci o să ajungem cu bine la punctul terminus.

Vibraţia zilei este 4 şi o să vrem ca familia să fie alături de noi şi o să ne descurcăm frumos.

PEŞTI
E bine să insistaţi pe la cei aflaţi în funcţii de conducere să vă dea aprobări, să nu treacă timpul în defavoarea voastră. Sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le remediaţi şi o să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile, să puteţi începe lucruri noi, de succes.

BERBEC
Problemele de sănătate se pot rezolva dacă n-o să le ignoraţi, şi-o să vă duceţi la un control medical. O să faceţi nişte schimbări - poate forţaţi de-mprejurari, şi o să ţineţi pasul cu evenimentele de ultimă oră, şi să rindeţi din zbor oportunităţile care se ivesc pe parcurs.

TAUR
E o echipă care vrea să vă scoată la o activitate care v-ar aduce satisfacţii morale şi v-ar propulsa mai sus în carieră. O să puteţi obţine un bonus, o mărire de salariu şi o s-aveţi cu ce să ieşiţi pe la evenimentele din oraş, să va-nnoiti şi garderobă, la o adică, pentru stima de sine.

GEMENI
Vă scoate cineva în oraş, poate e un tete a tete c-aveţi multe lucruri de vorbit şi de aflat răspunsuri, de dat explicaţii. O să ieşiţi cu ceva nou la rampă şi o să vă asociaţi cu nişte profesionişti, faceţi rost şi de o sponsorizare şi o să puteţi spera la mai mult de-aici încolo.

RAC
Încep să vă intre banii pe care-i aşteptaţi şi-o s-aveţi cu ce să vă deplasaţi, ca să vă mai spălaţi retina. Pot apărea discuţii în contradictoriu între membrii grupului din care faceţi parte şi o să vedeţi de ce nu mai merg lucrurile la fel de bine ca înainte, care e hiba.

LEU
Aţi putea da concurs ca să ocupaţi un fotoliu de şef, iar în cel mai bun caz o să fie o conjunctură favorizantă. Sfera sentimentală se destinde şi o să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu şi poate o să vi se-mplinească dorinţa de a deveni părinţi.

FECIOARĂ
O să ieşiţi la o cafea cu cineva care vrea să fiţi din nou împreună, dar nu înainte de a vă rezolva toate problemele care va-ndepărtaseră. Întrevedere cu cineva care vrea să revizuiţi un contract, să mai adăugaţi, să scoateţi nişte clauze şi să vă puneţi de acord în toate privinţele.

BALANŢĂ
Sunt ceva schimbări la serviciu şi o să vă puteţi găsi un loc mai bun, să vă duceţi în alt departament, la alt sediu poate. E un suflu de prospeţime în sfera sentimentală şi o să faceţi tot ce depinde de voi să reapară şi să se menţină armonia în relaţia de cuplu.

SCORPION
E momentul să atingeţi un alt nivel de comunicare cu partenerul de cuplu şi să fiţi mai îngăduitori unul cu celălalt. Poate-o să faceţi tot ce vi se cere la serviciu, fără să vociferaţi ca să nu-i stârniţi pe şefi care sunt greu de mulţumit în perioada asta.

SĂGETĂTOR
De sănătate ar fi bine să vă-ngrijiti în continuare şi să aveţi grijă şi de cei din familie, să fie toată lumea sănătoasă. Se poate să vă duceţi la un interviu că să obţineţi un salariu mai bun, poate veţi avea ocazia să vă depăşiţi limitele şi să faceţi performanţă la nivel şi mai înalt.

CAPRICORN
Se pare că n-o să mai fiţi atât de stricţi cu cheltuielile, o să vă mai luaţi câte ceva şi pentru plăcerea voastră, să vă mai destindeţi. O s-aveţi de lucru pe-acasă, vi se livrează şi nişte lucruri comandate şi o să fiţi într-o stare de alertă, dar veţi avea şi spor la treabă.

VĂRSĂTOR
Se poate să mai aveţi ceva de-mpartit cu un fost partener de viaţă şi să mergeţi mai departe cu relaţia. O să mai faceţi un pas spre finalizarea unui act de proprietate, să fiţi cu totul în regulă, să vă şi mutaţi eventual, sau poate vă cumpăraţi o maşină.


VIDEO PROTVPLUS.RO