Horoscop 12 octombrie, cu Neti Sandu. Scorpionii lucrează peste program

Ultima actualizare: 12-10-2021 09:56

O zi cu sare și piper. Veștile sunt amestecate, dar ne putem alege cu ceva care să ne meargă la suflet. Și noi putem transmite mesaje pozitive.

Vibrația zilei este 3 și e de perfectat comunicarea cu cei din jur. Sa vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.

 

Horoscop 12 octombrie BALANȚĂ

 

Se refac legăturile de prietenie, sau de afaceri, cu cei care se-ndepărtaseră din varii motive și o să vă reechilibrați.

O să primiți acte, bani, confirmări care să vă deschidă niște oportunități de a face progrese în carieră și să vă meargă și mai bine în plan personal.

 

Horoscop 12 octombrie SCORPION

 

Ați eliminat, se pare, orice problemă de sănătate și v-ați refăcut că ați funcționat cu jumătate de măsură și nu era normal.

Veți descoperi o sursă de bani și o să lucrați, eventual, peste program ca să mai câștigați o sumă, în afara salariului, c-aveți cheltuieli mari cu școala și cu altele.

 

Horoscop 12 octombrie SĂGETĂTOR

 

Se poate să mai aveți niște plăți de făcut, de care ați uitat și o să fiți cu cheltuielile la zi după ce scăpați de datorii.

Se reface grupul de altădată și puteți avea niște activități recreative, deconectante, dar pot fi și în folosul altora, și spre mulțumirea voastră sufletească.

 

Horoscop 12 octombrie CAPRICORN

 

E posibil să vă schimbați mașina, să luați și niște aparatură pentru studiu și lucrul de acasa, și costă.

Poate faceți niște achiziții care să vă completeze lipsurile din spațiul locuibil, le luați, poate copiilor ce v-au cerut, că au nevoie de o sumedenie de lucruri.

 

Horoscop 12 octombrie VĂRSĂTOR

 

E cineva de departe care vrea să vă-ntâlniți și dacă aveți posibilitatea vă duceți voi, dacă nu, îi spuneți persoanei respective să vină ea.

O să vă acapareze munca pentru școală, poate aveți de pregătit o lucrare și o să vă cufundați în studiu, c-o să urmeze o etapă importantă pentru voi.

 

Horoscop 12 octombrie PEȘTI

 

Un set de analize medicale v-ar indica starea în care se află organismul și trebuie să luați vreun medicament, sau nu.

Vă interesați pe la bănci să vedeți ce se-ntâmplă dacă recurgeți la un credit, că aveți nevoie de bani să vă luați o casă și să v-ajungă salariul să plătiți ratele.

 

Horoscop 12 octombrie BERBEC

 

Relația de cuplu promite să devină și mai serioasă, dacă erați la-nceput de drum și să dispară neîncrederea.

Se poate să vă curteze niște parteneri de afaceri care au încredere să meargă pe mâna voastră să dezvoltați un proiect care să v-aducă bani și notorietate.

 

Horoscop 12 octombrie TAUR

 

O să strângeți un capital, că mai sunt oameni care vă datorează bani, și o să aveți pentru niște schimbări în locuință.

Poate vă organizați altfel timpul să vă ajungă și pentru un proiect particular, pe lângă obligațiile de serviciu, și să vă suplimentați veniturile.

 

Horoscop 12 octombrie GEMENI

 

Vi se promit bani și o să vă bucurați de returnarea unor favoruri care zăcuseră prin buzunarele altora.

O să primiți un răspuns afectiv de la cineva pe care–l vreți în viața voastră și veți merge pe un drum comun, dacă va fi, într-adevăr, compatibilitate.

 

Horoscop 12 octombrie RAC

 

Se poate să vă ocupați de treburi gospodărești, puneți conserve și o să tot faceți diverse lucruri - de plăcere - la bucătărie.

Poate compartimentați altfel interiorul locuinței, mai puneți un perete despărțitor, faceți niște separeuri ca să și lucrați de acasă și ca să și poate învăța.

 

Horoscop 12 octombrie LEU

 

Poate le dați o mână de ajutor rudelor care se pregătesc de o aniversare la sfârșit de săptămână, de o nuntă, de un botez.

E undă verde la preocupări legate de școală, și o să vă instalați într-o nouă postură, ca să dovediți cine sunteți.

 

Horoscop 12 octombrie FECIOARĂ

 

O să dați un refresh interiorului locuinței, ca să vă simțiți cu toții mult mai confortabil.

E momentul să vă cereți banii pe care vi-i datorează niște oameni, dacă de bunăvoie ei n-o fac, ca să nu așteptați de pomană.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO