Horoscop 11 octombrie, cu Neti Sandu. Balanțele se redresează financiar

Ultima actualizare: 11-10-2021 10:10

Rezolvări azi. Reînvie speranța c-o să ne descurcăm frumos, c-o să primim o mână de ajutor de ici, de colo și că relația de cuplu se-așează pe făgașul normal.

 

Vibrația zilei este 11 și o fărâmă de-nțelepciune tot ne prinde din urmă. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.

 

Horoscop 11 octombrie BALANȚĂ

 

Se poate să luați un examen, să primiți un calificativ, să vi se dea un permis, o legitimație și să faceți progrese.

O să vă redresați din punct de vedere financiar, poate pentru că vor veni bani și pe altă filieră, dacă nu cumva vă mutați la alt serviciu, sau dați curs unor colaborări.

 

Horoscop 11 octombrie SCORPION

 

E posibil să vă curteze un angajator să lucrați împreună și s-aveți parte de câștiguri dac-o să vă-ncumetați.

Ați putea primi niște bani și să vă achitați rate, facturi și alte dări, și neapărat să-aveți grijă și de sănătate și să-i bateți la cap și pe ai voștri să-și facă niște analize medicale.

 

Horoscop 11 octombrie SĂGETATOR

 

Or să revină oamenii pe care vă bazați de obicei când aveți nevoie de o mână de ajutor și or să vă scoată dintr-o situație delicată.

La voi apar noutăți care să vă induc o stare de spirit mult mai bună și o să descoperiți noi posibilități de a face rost de bani și să deveniți și mai vizibili.

 

Horoscop 11 octombrie CAPRICORN

 

Poate vă-nscrieți la o școală, v-oți fi propus să vă perfecționați într-un domeniu și o să vă adaptați mediului respectiv, cerințelor.

Vi se dă un accept, după lungi așteptări, ce-i drept, și o să vă dezvoltați afacerile, o să fie o relansare după o perioadă de bătut pasul pe loc.

 

Horoscop 11 octombrie VĂRSĂTOR

 

Eforturi mai vechi or să fie răsplătite cumva și o s-aveți mai multă încredere în voi și în ceea ce faceți.

Se poate să vă invite cineva într-o excursie, și s-ajungeți prin țară, pe undeva, c-o fi vreun sărbătorit p-acolo, sau le e dor prietenilor de voi și vă duceți.

 

Horoscop 11 octombrie PEȘTI

 

Vi se dau rezultatele unor teste medicale și o să știți dacă e nevoie de vreun tratament, sau sunteți buni zdraveni.

O să umblați la banii de rezervă ca să luați ce v-au rugat ai voștri, în special copiii, mai ales dacă le-oți fi și promis niște lucruri.

 

Horoscop 11 octombrie BERBEC

 

O să treceți cu vederea niște vorbe spuse la supărare și o să vă continuați relația de cuplu că iubirea nu s-a stins.

O să reglați relația cu partenerii de afaceri și o să mai lăsați de la voi, în cazul unei negocieri, dar n-o să vă lăsați cu totul pe mâna coechipierilor de afaceri.

 

Horoscop 11 octombrie TAUR

 

Vă socotiți banii să v-ajungă pentru cheltuielile curente și să vă reînnoiți pe alocuri și garderoba.

Poate abia acum vi se dă ok-ul pentru o nouă activitate care v-ar putea aduce și banii la slujbă și să vă bucurați și de stima șefilor, a colegilor de breaslă.

 

Horoscop 11 octombrie GEMENI

 

O să vă fie apreciată o muncă extraprofesională, poate fi un hobby care o să v-aducă niște încasări.

O să puteți fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu și să vă faceți planuri cu bătaie lungă că pân-acum fiecare a fost ocupat cu munca de la slujbă.

 

Horoscop 11 octombrie RAC

 

Parcă ar avea de unde să vă intre mai mulți bani și să fie un confort financiar după o perioadă de austeritate.

Voi o s-aveți mai multă grijă de voi, vă schimbați stilul vestimentar, sau vi-l îmbunătățiți c-o să simțiți nevoia pentru starea de spirit.

 

Horoscop 11 octombrie LEU

 

Se reglează situația de la școală, poate pe copii îi transferați în altă clasă, altă grupă, sau o fi vorba despre voi.

O să fie undă verde la comunicarea cu partenerii de afaceri, și ofertele mai vechi prind viață că părea blocat sectorul - contracte de muncă.

 

Horoscop 11 octombrie FECIOARĂ

 

O să mai luați câte ceva nou și frumos pentru casă, decorațiuni interioare probabil și o să vă creați un alt ambient acasă.

Poate primiți un bonus, niște bani în plus la salariu și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade că ați umblat chiar și la economii ca să mulțumiți pe toată lumea.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO