Horoscop 11 mai 2019. Zodia care întâlnește persoana cu care își poate întemeia o familie

11-05-2019 08:01

Horoscop 11 mai, prezentat de Neti Sandu. O să vrem să facem şi treaba, să ne şi distrăm, să mai şi lenevim, să facem de toate că să profităm la maximum de week-end.

 

Vibraţia zilei este 11 şi o să dăm dovadă de înţelepciune în momentele mai delicate.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 11 MAI 2019 TAUR

O să tot cheltuiţi bani fie că rămâneţi acasă, fie că plecaţi pe undeva în plimbare, să vă clătiţi reţină cu peisaje de vis. O s-aveţi unde şi cu cine să ieşiţi la plimbare, la un party, e o atmosferă festivă şi de mare prospeţime în jurul vostru şi o să vă hrăniţi sufleteşte.

HOROSCOP 11 MAI 2019 GEMENI

Se poate să vă iasa-n cale cineva care vrea să fiţi împreună, să vă-ntemeiați o familie şi anul ăsta chiar e bun pentru aşa ceva. Păreţi gata echipaţi de plimbare, să ieşiţi cu grupul de prieteni, să practicaţi un sport, să vă implicaţi în diverse activităţi, evenimente mondene.

HOROSCOP 11 MAI 2019 RAC

O să vă invite cineva la masă ca să vă cunoaşteţi mai bine şi pentru că se ţese o idilă acolo, se creionează o relaţie. Se poate să luaţi parte la un moment festiv, o gală, un concert, să aveţi o contribuţie acolo şi să aibă legătură şi cu meseria voastră şi să vă faceţi cunoscute calităţile.

HOROSCOP 11 MAI 2019 LEU

O invitaţie la cafea sau să plecaţi în plimbare la malul mării ar aduce un plus de romantism relaţiei voastre. O stare de bine, oameni de calitate în jurul vostru şi o să ieşiţi pe la mondenităţi, c-aveţi chef de socializare, după o săptămână încărcată cu de toate.

HOROSCOP 11 MAI 2019 FECIOARĂ

Se poate să vă duceţi la o nuntă, ori nişte prieteni botează copilaşul şi puteţi fi şi naşi, la urma urmei. Se poate să plecaţi într-o excursie, poate fi şi un interes profesional la mijloc şi să combinaţi plăcerea cu munca, să profitaţi la maximum.

HOROSCOP 11 MAI 2019 BALANŢA

Aveţi chef de revăzut prieteni, de ieşit la masă, la un dans, o petrecere, vreţi să profitaţi de clipele de libertate. O să va-ndurați să scoateţi bani de la rezerve ca să ieşiţi la masă, la distracţie, într-un parc de agrement, într-un club, să se bucure toţi ai voştri de timpul liber comun.

HOROSCOP 11 MAI 2019 SCORPION

E posibil să-ntâlniţi la un party pe cineva care să vi se potrivească şi să vreţi să formaţi un cuplu pentru că nu vă place să fiţi singuri. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni ca să schimbaţi idei, poate puneţi la cale un eveniment cu numeroşi participanţi, poate lansaţi un produs.

HOROSCOP 11 MAI 2019 SĂGETĂTOR

E cineva cu putere de convingere care vrea să vă inspire toată încrederea că o să vă meargă bine împreună. Se poate să nimeriţi un sponsor, un angajator pe la petrecerile la care veţi ajunge şi o să purtaţi o discuţie să ştiţi cu ce vă puteţi alege dintr-o colaborare.

HOROSCOP 11 MAI 2019 CAPRICORN

Poate o să-i faceţi o vizită cuiva care e bolnav, se află poate la spital sau e în convalescenţă, acasă. O să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti câteva ore până spre orele prânzului, după care o să vă acordaţi şi vouă câteva momente de respiro, să vă tihnească.

HOROSCOP 11 MAI 2019 VĂRSĂTOR

E posibil să vă duceţi la un botez sau e o zi de naştere a cuiva apropiat şi e garantată distracţia. Vă scoate la întalnire cineva care simte la voi un potenţial de relaţie şi o să vă evaluaţi şi voi starea emoţională să vedeţi ce simţiţi.

HOROSCOP 11 MAI 2019 PEŞTI

Revine cineva după o lungă absenţă şi vă propune o continuare a relaţiei - că zice că s-a schimbat în sensul în care i l-aţi cerut. E ceva treabă pe-acasă şi dacă va mai ajută şi ai voştri o s-o terminaţi repede şi o să vă puteţi întâlni cu prietenii la un concert, pe la mondenităţi în oraş.

HOROSCOP 11 MAI 2019 BERBEC

O să vă suiţi în tren, autocar, în avion şi-o să alegeţi o destinaţie la care să rămâneţi o zi, două să vă odihniți. O să vreţi să faceţi mişcare, să vă hrăniţi şi sufleteşte cu ceva manifestări artistice, ca să daţi un refresh interior, să vă revigoraţi, c-aveţi nevoie de un suflu nou.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO