Horoscop 1 aprilie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească perechea

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 aprilie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize. Or să apară soluţii acolo unde noi nu mai vedeam niciuna, şi că prin minune se rezolva tot felul de lucruri.

Vibraţia zilei este 1 şi o să luăm startul într-o nouă aventură de viaţă.

(BERBEC)
Vi se oferă posibilitatea de a intra într-o colaborare, de care o să fiţi încântaţi c-o să fie bine plătită - tot aveţi cheltuieli mari în perioada asta. Proiecte noi la orizont şi o să vă daţi tot interesul să faceţi tot ce depinde de voi să iasă ceva de calitate din mâinile voastre şi să atingeţi alt nivel profesional.

(TAUR)
O să vă umpleţi timpul liber cu o activitate care să vă trezească toate resursele creative şi să rămâneţi cu acest hobby. Munca în echipa v-ar aduce satisfacţii şi v-aţi asigura nişte venituri constante, s-aveţi de sărbători şi pentru vacanţe, să-i trimiteţi şi pe copii pe undeva.

(GEMENI)
Relaţia de cuplu poate deveni şi mai serioasă, stabilă şi să ajungeţi în punctul în care-o să vreţi s-o legalizaţi. Se poate să evoluaţi pe o scenă, să aveţi prilejul să vă etalaţi calităţile deloc puţine şi să vă racoleze nişte profesionişti să lucraţi pentru ei.

Citește și
horoscop
Horoscop 30 martie 2019. Zodia care își întâlnește azi marea dragoste
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

(RAC)
O să puteţi legaliza şi voi un act care să vă permită să vă mişcaţi cu lejeritate şi să vă cumpăraţi o casă, ori poate o maşină. E momentul să intraţi şi voi în lumina reflectoarelor, să vă fie apreciată muncă, să primiţi bani, să vi se ofere o gradaţie în plus pe statul de plată.

(LEU)
Se poate să vă invite cineva într-o plimbare departe de casă şi să vă mobilizaţi uşor s-o porniţi la drum c-aveţi nevoie de aer şi de alt spaţiu. Încep să aterizeze acei bani pentru care aţi completat diverse formulare şi o să aveţi un confort financiar, să aranjaţi ceva pentru vacanţa de Paşte, dacă nu pentru week-end.

(FECIOARĂ)
E loc de şi mai bine în relaţia de cuplu şi o să vă puteţi înţelegeţi mult mai bine dacă o să fiţi mai puţin critici. Întrevedere cu cineva care vrea să ştie dacă o să-i acceptaţi oferta de colaborare, sau v-aţi făcut alte socoteli şi vă orientaţi spre altceva.

(BALANŢA)
E posibil să apară cineva care are o carismă deosebită şi o să puteţi forma un cuplu de succes şi să rămâneţi împreună. Se poate să intraţi într-o altă etapă de viaţa profesională şi o să vă asiguraţi succesul, c-aveţi multe de oferit, sunteţi doldora de talent.

(SCORPION)
O să aveţi cheltuieli mari şi poate reglaţi şi situaţia bancară, deschideţi un cont, închideţi un altul, vă orientaţi voi. Vi se poate împlini visul de a avea copii, ori să revină un copil care-a locuit o vreme cu celălalt părinte şi să fie o mare bucurie.

(SĂGETĂTOR)
Se pare c-aţi lăsat garda jos şi nu mai vreţi să trăiţi singuri, aveţi nevoie de un campanion de viaţă care să vă fie alături. Un proiect îndrăzneţ va ţine în priză şi or să fie nişte oameni care să vă susţină, să muncească de aici încolo cot la cot cu voi şi să fiţi la înălţime.

(CAPRICORN)
O plimbare, un spectacol, un concert ar dezmorţi relaţia voastră de cuplu şi-ar da drumul comunicării. O să parafaţi nişte acte, poate susţineţi şi vreun examen, vă relansaţi în sfera profesională, pentru că vi se pare că încă n-aţi convins publicul că sunteţi o fortă.

(VĂRSĂTOR)
Poate-i faceţi o surpriză de sărbători fiinţei iubite şi rezervaţi o cameră la hotel, la o cabană şi-i spuneţi doar cu puţin înainte, nu acum. Le-aţi putea cere un supliment salarial şefilor, să vă ţineţi de capul lor până-l primiţi şi să vă găsiţi şi alte proiecte prin care să vă dovediţi capacităţile.

(PEŞTI)
Poate faceţi nişte cursuri ca să luaţi o diplomă, să vi se dea mai mulţi bani la salariu, să fie o înălţare în rang. Poate vă cumpăraţi întâi o casă şi apoi vă mutaţi împreună cu partenerul de cuplu şi dacă totul o să meargă bine o să vă şi căsătoriţi până la sfârşitul anului.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 31 martie 2019. Zodia care primește o veste uriașă de la persoana iubită
Horoscop 31 martie 2019. Zodia care primește o veste uriașă de la persoana iubită

Horoscop zilnic, prezentat de Neţi Sandu. O să putem face acele lucruri la care visam de multă vreme dar n-aveam curaj să ne avântăm, acum însă vine totul de la sine.

Horoscop 30 martie 2019. Zodia care își întâlnește azi marea dragoste
Horoscop 30 martie 2019. Zodia care își întâlnește azi marea dragoste

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Există mult neprevăzut care ne poate schima direcţia de acţiune, de deplasare şi să luăm alte decizii, să rescriem nişte pagini ale existenţei noastre.

Horoscop 29 martie 2019. Nativul care se va bucura de un câștig material nesperat
Horoscop 29 martie 2019. Nativul care se va bucura de un câștig material nesperat

Rezolvări azi. Se vor rezolva şi de la sine, dar şi cu puţin ajutor din partea noastră nişte lucruri care ne-au ţinut multă vreme pe jar. Vibraţia zilei este 11 şi o s-avem o abordare înţeleaptă dac-avem de luat decizii.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.