Vladimir Putin: Leonardo DiCaprio este un barbat adevarat

Ultima actualizare: 29-09-2012 23:39

Daca Vladimir Putin iti spune ca esti un barbat adevarat, e mare lucru. De un astfel de compliment a avut parte Leonardo DiCaprio datorita eforturile depuse de actor pentru a ajunge la summitul international de la Sankt Petersburg.

Starul de la Hollywood nu s-a lasat intimidat de obstacolele aparute si a ajuns la timp la summitul organizat pentru salvarea tigrilor din salbaticie.

"Va multumesc ca ati tinut sa participati, in ciuda tuturor acestor obstacole. La noi se spune: «esti un barbat adevarat». O persoana mai sensibila ar fi putut sa isi spuna ca nu merita sa depuna atatea eforturi pentru a veni aici. Insa domnul DiCaprio nu este o astfel de persoana ", a laudat premierul rus curajul actorului.

Avionul care trebuia sa-l duca pe Leonardo DiCaprio la Moscova a trebuit sa efectueze o aterizare de urgenta, pe aeroportul din New York, la putin timp dupa decolare, dupa ce unul dintre motoare a luat foc.

DiCaprio s-a imbarcat  la bordul unui alt avion, insa si acesta a trebuit sa faca o escala pentru a se realimenta, la Helsinki, deoarece consumase aproape tot carburantul din rezervoare, din cauza vantului puternic din timpul zborului deasupra Oceanului Atlantic.

Actorul a facut o donatie de un milion de dolari organizatiei World Wide Fund for Nature (WWF), cea care coordoneaza programul mondial de salvare a tigrilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO