TRANSFORMARE spectaculoasa la "Frumusete pe muchie de cutit"

14-04-2010 00:00


Ligia

La ”Frumusete pe muchie de cutit”, sub privirile a peste 1,6 milioane de romani, o femeie si-a regasit frumusetea, feminitatea, zambetul stralucitor si confortul increderii in sine.

Ligia, o femeie de 39 de ani imbatranita mult prea devreme de viata grea pe care a dus-o, de lipsurile materiale, dar si de neimplinirile sufletesti, a suferit o transformare de-a dreptul socanta.

Intalnirea Ligiei cu echipa emisiunii ”Frumusete pe muchie de cutit a avut drept rezultat o schimbare fizica enorma pentru cea care nu se mai simtea femeie de prea mult timp. Ligia a suferit o serie de interventii chirurgicale la nivelul abdomenului, al sanilor, a primit o noua dantura pentru ca nu mai avea decat trei dinti, buzele i-au fost refacute si, de asemenea, a scapat de ochelari in urma operatiei cu laser.

Aparitia Ligiei dupa toate aceste transformari miraculoase i-a socat pe toti cei dragi. Fetita sa si-a imbratisat cu lacrimi in ochi mama si nu contenea sa ii spuna cat de frumoasa este. La randul sau, sotul femeii s-a apropiat cu o emotie devastatoare de sotia sa si a marturisit ca nu ii vine sa creada cat de frumoasa este Ligia.

Acum, dupa transformarea pe care a suferit-o, Ligia a marturist ca in sfarsit i s-a implinit visul si ca se simte increzatoare si fericita, dornica sa ia viata in piept, de data asta cu alte forte.

Editia de saptamana aceasta a tinut in fata televizoarelor, in minutul de aur 22.08, peste 1,6 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari.

Emisiunea prezentata de Victor Slav a fost lider detasat de audieta pe intreg intervalul in care a fost difuzata (20.39-22.13).

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO