Si actritele din telenovele obosesc la locul de munca!

15-05-2009 00:00


Adela Noriega

Actrita Adela Noriega pe care telespectatorii o pot vedea ACASA in fiecare zi de la orele 18:30 in telenovela “Focul iubirii”, a fost la un pas de a abandona proiectul din cauza oboselii.

Din cauza programului intens de lucru pe platorurile de filmare de la “Focul iubirii”, actritei i s-a facut rau si a fost nevoie sa fie spitalizata.

Desi a marturisit ca este epuizata, actrita s-a mobilizat si a continuat filmarile, dand dovada de profesionalism. Cand Adela a fost spitalizata, producatorii s-au gandit ca ar putea fi nevoiti sa continue telenovela fara ea, dar din fericire pentru fanii actritei, acest lucru nu s-a intamplat.

Nu arunc prosopul”, spune convinsa Adela Noriega. “Acum sunt bine. A fost o zi in care am cazut, dar nu arunc prosopul pentru nimic in lume”.

Adelei i s-a facut rau intr-o zi pe platourile de filmare, iar echipa de productie a trebuit sa cheme de urgenta medicul pentru a o consulta. “Mi s-a facut foarte rau, de fapt ma simteam rau si in ziua de dinainte. Colegii au chemat medicul si aveam tensiunea foarte mica. Producatorul mi-a spus ca daca nu pot continua ziua de filmare, sa ma duc acasa sa ma odihnesc, pentru ca sunt foarte palida”, povesteste Adela Noriega.

Actrita nu a ajuns insa acasa, ci la spital, unde personalul medical i-a acordat toata atentia. Adelei i s-au facut analize si controale amanuntite, iar in cele din urma medicii au ajuns la concluzia ca starea de rau este o consecinta a epuizarii fizice si mentale.

Sunt o fiinta umana, iar ca orice om, ma imbolnavesc. Intr-o zi am cedat si am ajuns la spital, dar acesta a fost un caz de forta majora, nu o lipsa de profesionalism. Niciodata nu as renunta asa usor la un proiect. Imi respect foarte mult cariera, colegii, casa de productie si mai ales, publicul”, asigura Adela Noriega.

Dupa trei ani de absenta din televiziune, Adela Noriega s-a intors in lumea telenovelelor cu superproductia “Focul iubirii”, pe care telespectatorii o pot vedea ACASA in fiecare zi de la orele 18.30.

Sursa: ACASA TV

VIDEO PROTVPLUS.RO