Sergiu Nicolaescu a implinit astazi 80 de ani! La multi ani, maestre!

13-04-2010 00:00


Cel mai prolific dintre regizorii romani da in aceasta seara de baut. Sergiu Nicolaescu a implinit 80 de ani. Sarbatoritul isi doreste sa faca si alte filme si este fericit ca a reusit sa ii readuca pe romani la cinema.

La doar 3 zile de cand pelicula "Poker" ruleaza pe marile ecrane a fost vazuta deja de o cifra record de spectatori pentru un produs romanesc: 7.000.

Sergiu Nicolaescu face asadar 80 de ani si are aproape cate un film pentru fiecare an din viata lui: este autorul a 78 de lung-metraje dintre care 51 romanesti si 27 de coproductii. In majoritatea filmelor sale, Sergiu Nicolaescu a si jucat. Dupa '89 a intrat in politica si de 20 de ani este ales in fiecare legislatura. Are o sotie, a treia, cu 46 de ani mai tanara si alaturi de care si-a petrecut ultimii 14 ani.

Sergiu Nicolaescu este cu siguranta genul de om care se poate lauda ca in viata a facut tot ce si-a dorit. A muncit insa mult si a pus suflet. Tocmai de aceea astazi, cand a implinit 80 de ani, foarte multi colegi si prieteni ii sunt alaturi.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO