Sarah Jessica Parker, cea mai slaba actrita in 2010. A luat Zmeura de Aur

Dată publicare: 27-02-2011 09:53
Dată actualizare: 28-08-2012 21:44


Ca in fiecare an, cu o zi inaintea premiilor Oscar aflam cine sunt castigatorii celor mai nedorite trofee de la Hollywood. La Los Angeles s-au anuntat castigatorii premiilor Zmeura de Aur, pentru cele mai slabe filme ale anului.

"Ultimul Razboinic al aerului" si-a adjudecat 5 premii: pentru cel mai slab film, regizor, scenariu, actor in rol secundar si cea mai neinspirata utilizare a efectelor 3D.

L-a urmat pe lista rusinii comedia "Totul despre Sex 2". Filmul i-a adus o Zmeura de Aur actritei Sarah Jessica Parker. Nici colegele ei n-au fost iertate de criticii americani, care le-au dat un premiu pentru cea mai proasta distributie.

Ashton Kutcher s-a remarcat la capitolul "actor principal", pentru rolul din comedia romantica "Un cuplu mortal". Prestatiile Jessicai Alba au fost la fel de greu de trecut cu vederea. Vedeta a fost aleasa cea mai neinspirata actrita in rol secundar, si nu pentru unul, ci pentru toate cele 4 filme in care a ajucat in 2010. Nu e de mirare ca niciunul dintre castigatori nu a venit sa-si ridice "trofeul".

Tags: zmeura de aur,


VIDEO PROTVPLUS.RO