Reglare de conturi mafiote in "Hard Jokes Cafe"

Ultima actualizare: 17-06-2012 05:14
Land of Jokes

Focuri de arma si victime duminica aceasta in “Land of Jokes”! Pe 12 decembrie, de la 20.45, personajele mondene din barul “Hard Jokes Cafe” au parte de o rafuiala intre clanuri mafiote.

Ca sa creasca interesul pentru bar, Elton (Cristian Gretcu) pune la cale un eveniment bomba: o reglare de conturi intre interlopi. Il coopteaza pe Barje (Bogdan Cotlet) sa-l ”impuste” pe Jimmy (Cosmin Selesi) cu gloante de cauciuc, totul urmand sa fie fotografiat.

Din eroare insa o impusca pe Oana Pascani (Simona Stoicescu), iar telespectatorii Pro Tv vor afla deznodamantul acestei rafuieli si daca Oana supravietuieste sau nu, duminica seara in “Land of Jokes”.

In studioul Stirilor “Land of Jokes” vin duminica aceasta Elena Udrea (Ela Prodan) si Sorin Oprescu (Cirpian Fanaca), iar in “Balciul Desteptaciunilor” sosesc artisti rebranduiti, Florin Parizer (Catalin Mireuta), impresarul Radu Groaza (Florin Constantin), Marian Dristor (Cristian Gretcu) si doamna Dristor (Paula Chirila), toti dornici sa se afirme in Agentia de Impresariat Artistic Cash Music.

Iar in laboratorul profesorul Sfertodoct (Florin Constantin) se inventeaza trusa macelarului pentru asomarea porcului: aceasta contine o sticla de tuica si doua pahare, unul pentru macelar, altul pentru porc. Ce alte unelte se mai gasesc in aceasta trusa si ce reguli trebuie sa respecte un macelar din tara glumelor, telespectatorii vor afla duminica seara la Pro Tv.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO