Monica Columbeanu spune ca nu a fost afectata de scandalul SMS-urilor

Ultima actualizare: 25-08-2012 01:07

Cand Monica nu-i acasa, soferii dau tot din casa. Doar un pic a fost plecata doamna Columbeanu la Londra, ca in presa a aparut povestea unor SMS-uri pe care ea le-ar fi schimbat cu fostul sau sofer, Voicu Panzaru, supranumit si Ricky.

Iar mesajele telefonice dau de inteles ca intre cei doi ar fi fost o relatie mai mult decat profesionala. Despre SMS-urile cu bucluc, Monica Columbeanu a vorbit in exclusivitate la Happy Hour.

Doamna Columbeanu a aflat cu surprindere de aparitia in presa a mesajelor pe care le-ar fi trimis fostului ei sofer. Dar, spune ea, nu a fost afectata de scandal.

"O prietena mi-a spus: vezi ca iar e un scandal in Romania cu tine! Si chiar i-am spus: tu chiar crezi? Eu sunt la Londra, in unul dintre cele mai frumoase orase de pe pamant! Cum ar fi sa ma preocupe de ce spun cateva persoane foarte putin importante pentru mine", a declarat Monica.

De cealalta parte, Voicu Panzaru sustine ca telefonul i-a fost furat si asa au ajuns SMS-urile in presa. Monica banuieste insa ca nu ar fi strain de aceasta afacere.

"Nu ma simt tradata! Nu aveam cine stie ce asteptari! N-ai ce sa ceri! Nu poti sa-i ceri unui om ce nu are! Eu nu pot sa-mi ghidez viata dupa ce spun niste angajati, sau niste fosti angajati, sau… nici macar niste prieteni! Eu ma sfatuiesc cu mama mea, atat!", a continuat Moni.

Din spusele doamnei Columbeanu, si sotul ei, Irinel, a ramas impasibil la barfele din presa.

Voicu Panzaru a fost soferul Monicai timp de un an. Acum cateva luni a renuntat pentru a se dedica trup si suflet carierei de model. De cand cu isteria SMS-urilor insa, el a fost amenintat de designerul Catalin Botezatu ca ar putea fi concediat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!