Miki, gazda perfecta la "Serviti, va rog!"


Ultimul update: Luni 01 Octombrie 2012 08:04
Data publicarii: Luni 17 August 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Serviti, va rog

Miki a demonstrat vineri si sambata seara, la emisiunea “Serviti, va rog!”, difuzata de Pro Tv, ca are toate calitatile necesare unei adevarate gospodine.

Miki a gatit, a facut curatenie, a spalat si a calcat rufe ore intregi, a hranit animalele si a fost foarte draguta cu toti clientii pensiunii, cu alte cuvinte a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca familia Ciubotariu, din Prahova, sa petreaca o vacanta de neuitat.

Cei patru copii din familia Ciubotariu locuiesc alaturi de parintii lor intr-o camera cu chirie si se descurca foarte greu cu banii. Acum, datorita lui Miki de la ex-Capital, ei vor putea pleca pentru prima oara impreuna intr-o vacanta.

Edi Stancu, Andreea Antonescu, Viorel si Miki au trecut prin adevarate peripetii pentru a putea duce la indeplinire sarcinile tot mai dificile trasate de Nea Marin, specialistul in folclor al emisiunii “Dansez pentru tine” si seful cu atribuirea responsabilitatilor la “Serviti, va rog!”.

Vedetele au stat la coada vacii, au curatat grajdurile, au pregatit masa pentru familiile aflate in pensiune si le-au stat la dispozitiei in permanenta pentru orice pretentie ar fi avut acestea.

Extenuati de sarcinile trasate de Nea Marin, cele patru vedete s-au gandit la un moment dat sa i-o coaca lui Nea Marin si au disparut pur si simplu de la pensiune, lasand toate treburile neterminate. Razbunarea le-a fost scurta pentru ca Nea Marin le-a luat urma si i-a recuperat mai repede decat s-ar fi asteptat cele patru vedete.

Felul in care s-au descurcat Edi Stancu, Andreea Antonescu, Viorel si Miki cu toate treburile din pensiune a atras vineri seara la Pro Tv in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 21.57 peste un milion si jumatate de telespectatori la nivelul intregii tari.

Emisiunea “Serviti, va rog!” difuzata vineri seara intre orele 20.28 si 21.59 a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o audienta medie de 6,6 puncte de rating si o cota de piata de 20,1%, mai mult decit dublu fata de Antena 1 care a inregistrat 3,0 puncte de rating si 9,2% cota de piata.

Si la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, Pro Tv s-a aflat tot in fruntea clasamentului cu 6,5 puncte de rating si 25,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 a inregistrat o audienta medie de doar 2,7 puncte de rating si 10,7% cota de piata.

Si in editia “Serviti, va rog” difuzata sambata seara intre orele 20.25 – 22.03 Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o audienta medie de 5,9 puncte de rating si 18,3 % cota de piata, aproape de trei ori mai mult decat Antena 1 care a atins 2,9 puncte de rating si 9,2% cota de piata.

Pro Tv a fost lider incontestabil de audienta si pe publicul din mediul urban cu varste curpinse intre 18 – 49 de ani, inregistrind o audienta medie de 5,5 puncte de rating si 22,2% cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 2,0 puncte de rating si 8,2% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, in minutul de maxima audienta, inregistrat la ora 21.51, Pro TV era urmarit in timpul emisiunii “Serviti, va rog!” de peste un milion si jumatate de telespectatori.

Sursa: Pro TV

Tags: serviti, va rog, pro tv,

VIDEO PROTVPLUS.RO