Miki, gazda perfecta la "Serviti, va rog!"

Serviti, va rog

Miki a demonstrat vineri si sambata seara, la emisiunea “Serviti, va rog!”, difuzata de Pro Tv, ca are toate calitatile necesare unei adevarate gospodine.

Miki a gatit, a facut curatenie, a spalat si a calcat rufe ore intregi, a hranit animalele si a fost foarte draguta cu toti clientii pensiunii, cu alte cuvinte a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca familia Ciubotariu, din Prahova, sa petreaca o vacanta de neuitat.

Cei patru copii din familia Ciubotariu locuiesc alaturi de parintii lor intr-o camera cu chirie si se descurca foarte greu cu banii. Acum, datorita lui Miki de la ex-Capital, ei vor putea pleca pentru prima oara impreuna intr-o vacanta.

Edi Stancu, Andreea Antonescu, Viorel si Miki au trecut prin adevarate peripetii pentru a putea duce la indeplinire sarcinile tot mai dificile trasate de Nea Marin, specialistul in folclor al emisiunii “Dansez pentru tine” si seful cu atribuirea responsabilitatilor la “Serviti, va rog!”.

Vedetele au stat la coada vacii, au curatat grajdurile, au pregatit masa pentru familiile aflate in pensiune si le-au stat la dispozitiei in permanenta pentru orice pretentie ar fi avut acestea.

Citește și
Serviti, va rog!
Elwira Petre a fost votata gazda perfecta la "Serviti, va rog!" de la ProTv
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Extenuati de sarcinile trasate de Nea Marin, cele patru vedete s-au gandit la un moment dat sa i-o coaca lui Nea Marin si au disparut pur si simplu de la pensiune, lasand toate treburile neterminate. Razbunarea le-a fost scurta pentru ca Nea Marin le-a luat urma si i-a recuperat mai repede decat s-ar fi asteptat cele patru vedete.

Felul in care s-au descurcat Edi Stancu, Andreea Antonescu, Viorel si Miki cu toate treburile din pensiune a atras vineri seara la Pro Tv in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 21.57 peste un milion si jumatate de telespectatori la nivelul intregii tari.

Emisiunea “Serviti, va rog!” difuzata vineri seara intre orele 20.28 si 21.59 a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o audienta medie de 6,6 puncte de rating si o cota de piata de 20,1%, mai mult decit dublu fata de Antena 1 care a inregistrat 3,0 puncte de rating si 9,2% cota de piata.

Si la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, Pro Tv s-a aflat tot in fruntea clasamentului cu 6,5 puncte de rating si 25,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 a inregistrat o audienta medie de doar 2,7 puncte de rating si 10,7% cota de piata.

Si in editia “Serviti, va rog” difuzata sambata seara intre orele 20.25 – 22.03 Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o audienta medie de 5,9 puncte de rating si 18,3 % cota de piata, aproape de trei ori mai mult decat Antena 1 care a atins 2,9 puncte de rating si 9,2% cota de piata.

Pro Tv a fost lider incontestabil de audienta si pe publicul din mediul urban cu varste curpinse intre 18 – 49 de ani, inregistrind o audienta medie de 5,5 puncte de rating si 22,2% cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 2,0 puncte de rating si 8,2% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, in minutul de maxima audienta, inregistrat la ora 21.51, Pro TV era urmarit in timpul emisiunii “Serviti, va rog!” de peste un milion si jumatate de telespectatori.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Edi Stancu, AndreEa, Viorel si Miki spun si ei “Serviti, va rog!”
Edi Stancu, AndreEa, Viorel si Miki spun si ei “Serviti, va rog!”

Edi Stancu, Andreea Antonescu, Viorel, fost 3Sud Est, si Miki vor experimenta viata la tara cu toate greutatile ei, vineri si sambata, de la 20.30, in emisiunea “Serviti, va rog!” de la Pro TV.

Elwira Petre a fost votata gazda perfecta la
Elwira Petre a fost votata gazda perfecta la "Serviti, va rog!" de la ProTv

Elwira Petre a demonstrat vineri, 7 august, si sambata, 8 august, in cea de-a cincea editie a emisiunii Serviti, va rog!, difuzata de Pro Tv, ca nu este campioana doar la dans, ci si la treburile gospodaresti.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat că a plătit la ultima factură de energie electrică suma de 199 lei şi nu ştie de ce a fost „o factură destul de mare”, în contextul în care nu este un mare consumator de energie.