Michelle Pfeiffer e dependenta de crema antirid

Ultima actualizare: 08-05-2012 15:56
Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer a recunoscut ca este dependenta nu de alcool, nici de nicotina, sau substante chimice periculoase, ci de ceva mult mai inofensiv: de crema antirid.

“Sunt victima ideala. Ori de cate ori vad o reclama la un produs pentru ingrijirea tenului sunt convinsa pe loc de eficienta lui. Trebuie sa-mi cumpar neaparat acea crema, imi spun, daca nu o voi avea, voi fi extrem de nefericita”, recunoaste Michelle Pfeiffer.

“Am acasa atit de multe produse pentru ingrijirea pielii si atat de diversificate, incit ar trebui sa fiu chimist pentru a sti sa le folosesc. Ei imi dau insa un prospect mititel sa ma descurc cu el. Pe masura ce trec anii si inaintez in virsta imi dau seama totusi ca lucrurile trebuie privite dintr-o alta perspectiva. Cand vad ca unii dintre oamenii pe care-i iubesc sufera de boli grave, altii se lupta cu probleme foarte serioase, iar altii pur si simplu dispar, imi dau seama ca lucrurile trebuie cantarite altfel si de aceea sant convinsa ca intr-o zi ma voi lecui de aceasta dependenta”, mai spune actrita.

Michelle a fost nominalizata de trei ori la Oscar si o puteti vedea pe 6 august, la ProCinema, in Filmul de 10 “Regasirea” (“The Deep End of the Ocean”).


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO